Τζόκοβιτς: «Έπαιξε θαυμάσια στον ημιτελικό ο Τιμ»

Τζόκοβιτς: «Έπαιξε θαυμάσια στον ημιτελικό ο Τιμ»
Την ανωτερότητα του Τιμ παραδέχτηκε ο Τζόκοβιτς αλλά άφησε αιχμές για τους διοργανωτές.

Τα συγχαρητήρια στον Ντομινίκ Τιμ έδωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Αυστριακός είναι για 2η συνεχή χρονιά στον τελικό του Roland Garros έχοντας αφήσει εκτός τελικού το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Συγχαρητήρια στον Τιμ. Έπαιξε θαυμάσια, ειδικά στις σημαντικές στιγμές. Έκανε μερικά πολύ καλά slice και passing shot. Κατάφερε να περάσει μια επιπλέον μπάλα και να τη βάλει στο γήπεδο στο τέλος του ματς. Παίζει φανταστικό τένις, απέδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και του εύχομαι τα καλύτερα για τον τελικό",είπε ο Σέρβος τενίστας.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης μίλησε και για τις συνθήκες του αγώνα και τις πολλές αναβολές: "Ήταν από τις χειρότερες συνθήκες που έχει χρειαστεί να παίξω, μόνο αυτό μπορώ να σας πω για τις συνθήκες. Όταν παίζεις με τυφώνα και τέτοιες συνθήκες, είναι δύσκολο να παίξεις το καλύτερό σου.

Απλά θες να επιβιώσεις, προσπαθείς να κρατήσεις το σερβίς σου, να βάλεις μέσα μια μπάλα παραπάνω από τον αντίπαλό σου. Έτσι ένιωσα χθες. Πιστεύω πως κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν έπαιξα πολύ καλό τένις και εδώ, δεν έχασα σετ μέχρι τα ημιτελικά. Δεν θέλω όμως να ακουστώ σα να ψάχνω για δικαιολογίες. Το πήρε, το κέρδισε και μπράβο του."

Πάντως άφησε και αιχμές για τους διοργανωτές αφού όταν ρωτήθηκε γιατί αναβλήθηκε ο αγώνας την Παρασκευή ενω ο καιρός είχε φτιάξει στο Παρίσι είπε: "Δε γνωρίζω, να ρωτήσετε εκείνους".

  • Tags:
 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα