Ναδάλ: «Αισθάνομαι άνετα εδώ»

Ναδάλ: «Αισθάνομαι άνετα εδώ»
Ο Ράφα Ναδάλ μίλησε για τα συναισθήματα που του γεννά η επιστροφή του στο Παρίσι.

Τι σκέψεις, τι συναισθήματα μπορεί να έχει ένας άθρωπος, ένας αθλητής, που έχει κερδίσει 11 φορές ένα τουρνουά και επιστρέφει κάθε χρόνο με τον ίδιο στόχο στον τόπο του... θριάμβου;

Ο Ράφα Ναδάλ δεν επέστρεψε για διακοπές στο Παρίσι αλλά για να κερδίσει το 12ο το απόγευμα της 9ης Ιουνίου, λίγες ημέρες μετά από τα γενέθλια του.

Ο Ισπανός που σαν να κάνει κάθε χρόνο ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό του κατακτώντας το Roland Garros επέστρεψε στη Γαλλία και μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά για όλα αυτά που νιώθει.

«Παίζω με τον ίδιο τρόπο και αισθάνομαι ότι δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή πέραν των αισθητικών αλλαγών στις εξέδρες. Εννοείται ότι αισθάνομαι άνετα εδώ», τόνισε ο σπουδαίος Ράφα.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην Ακαδημία του η οποία βγάζει συνεχώς νέους παίκτες που θέλει να καμαρώσει στο Tour: «Κοιτάω, εννοείται, την κλήρωση της διοργάνωσης. Και όχι μόνο για να δω το δικό μου πιθανό πρόγραμμα αλλά γενικότερα για να έχω ιδέα ποιος παίζει με ποιον! Πλέον, είναι πολύ πιθανό να παίζω και με έναν τενίστα που προπονείται στην ακαδημία, κάτι ξεχωριστό για μένα».

Τα υπόλοιπα στο Philippe Chatrier από την Δευτέρα...

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα