Κύργιος για Μπράιαντ: «Μου έδωσε κίνητρο ο Κόμπι» (vid)

Gazzetta team
Κύργιος για Μπράιαντ: «Μου έδωσε κίνητρο ο Κόμπι» (vid)
O Νικ Κύργιος μίλησε στη συνέντευξη τύπου για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Νικ Κύργιος ήταν εκείνος που εισήλθε στη "Rod Laver Arena" με τη φανέλα του Κόμπι Μπράιαντ για να παίξει τον αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ.

Μετά από την ήττα και τον αποκλεισμό του από τα προημιτελικά μίλησε φορώντας την φανέλα των Lakers στη συνέντευξη τύπου για τον Κόμπι Μπράιαντ και τόνισε πως ειναι στεναχωρημένος αλλά αυτή η απώλεια του έδωσε κίνητρο να παλέψει πιο πολύ το παιχνίδι!

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της συνέντευξης δεν άντεξε και βούρκωσε.

«Δεν τον είχα συναντήσει ποτέ. Αλλά το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Τον έβλεπα κάθε μέρα. Τον ακολουθώ από τότε που μπορώ να θυμηθώ. Όταν ξύπνησα και έμαθα την είδηση, ήμουν συναισθηματικά φορτισμένος. Ήταν βαριά, όλη η μέρα. Είναι φριχτά νέα.

Όλο αυτό μου έδωσε κίνητρο. Αυτό που πρέσβευε, ο λόγος που ήθελε να μείνει στις μνήμες των ανθρώπων, ένιωσα πως με βοήθησε αυτό. Όταν ήμουν πίσω με break στο 4ο σετ, το σκεφτόμουν. Και το πάλεψα. Ο Rafa ήταν πραγματικά καλός απόψε. Έπαιξε πολύ καλά. Είχα τις ευκαιρίες μου, ήμουν κοντά στο 3ο και στο 4ο σετ, αλλά αυτό συμβαίνει. Αν έκανε κάτι στην απόδοσή μου, θεωρώ πως με βοήθησε», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Ο Νικ είπε πως είναι και οπαδός των Σέλτικς και ήταν δύσκολο να βλέπει τον Μπράιαντ να παίζει κόντρα στην ομάδα του: «Είμαι οπαδός των Σέλτικς. Ήταν σκληρό να τον βλέπω να ραγίζει τις καρδιές τόσων οπαδών των Σέλτικς.

Δε νομίζω να γίνεται να υπάρξει κάποιος σαν αυτόν πια. Ήταν διαφορετικός, ο τρόπος που έκανε προπόνηση, ο τρόπος που έκανε πράγματα, που έπαιζε. Ήταν ξεχωριστός. Είναι λυπηρό. Η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Και όταν το σκέφτομαι είναι βαρύ, σκληρό».

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα