Δεν θέλει να ρισκάρει ο Νόλε

Gazzetta team
Δεν θέλει να ρισκάρει ο Νόλε

bet365

Άπαντες περιμένουν τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το αν λάβει ή όχι μέρος στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο, ο ίδιος, ωστόσο, για πρώτη φορά δήλωσε ότι δεν είναι σίγουρος για τη συμμετοχή του.

Ο τραυματισμός του Νόλε στον αστράγαλο, στους αγώνες της Σερβίας με τις ΗΠΑ για τα προημιτελικά του Ντέιβις Καπ, δεν ήταν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, σοβαρός, όπως όμως φαίνεται από τις δηλώσεις του δεν θέλει να πάρει το ρίσκο, εν όψει και των Masters σε Ρώμη και Μαδρίτη και φυσικά του Ρολάν Γκαρός.

«Δεν μπορώ να εγγυηθώ 100% ότι θα βρίσκομαι στο κορτ την Τετάρτη. Θέλω να είμαι ρεαλιστής και να δω αν μου «βγαίνουν» κάποια πράγματα στην προπόνηση χωρίς να πιεστώ», ήταν τα λόγια του Τζόκοβιτς, ο οποίος προπονείται τις τελευταίες τρεις μέρες.

«Είναι ένα πολύ δυνατό τουρνουά και δεν υπάρχουν περιθώρια για συμβιβασμούς. Για να αγωνιστείς σε υψηλό επίπεδο και να ανταποκριθείς πρέπει να είσαι 100% έτοιμος. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με περιμένουν και θέλουν να είμαι εκεί. Το θέλω κι εγώ περισσότερο από οποιονδήποτε, όμως σε περίπτωση που το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο σημαίνει περισσότερο χρόνο αποθεραπείας και όχι τένις. Θα αποφασίσω την Τρίτη», συμπλήρωσε ο Νόλε, ο οποίος πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στο Πριγκιπάτο, για να χάσει στη συνέχεια από τον Ναδάλ.

 

Τελευταία Νέα