Η ΕΠΟ προσπαθεί να ετοιμάσει την μετά-Σκίμπε εποχή...

Η ΕΠΟ προσπαθεί να ετοιμάσει την μετά-Σκίμπε εποχή...

Δημήτρης Τομαράς
Η ΕΠΟ προσπαθεί να ετοιμάσει την μετά-Σκίμπε εποχή...
Δίχως να προκύπτει ότι υπάρχει τελική απόφαση για τον διάδοχο του Σκίμπε στην ΕΠΟ προσπαθούν να ετοιμάσουν την επόμενη ημέρα χωρίς τον Γερμανό εκλέκτορα. Η προσωρινή λύση του Τσάνα και το Δ.Σ. της 25ης Οκτωβρίου.
Στην... ατζέντα παραμένει η επαφή του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου με τον Μίκαελ Σκίμπε για να δουν το πως μπορεί να λυθεί η συνεργασία τους.
Πάντως ακόμα για το θέμα της αποζημίωσης του Γερμανού τεχνικού υπάρχει ακόμα σχετική διεργασία. Στις 25 Οκτωβρίου υπάρχει ένα Δ.Σ. όπου είναι εξαιρετικά πιθανό να τεθεί και επίσημα το ζήτημα προπονητή, με τις περισσότερες πιθανότητες να θέλουν τον Σκίμπε να μην συνεχίζει.
Εξελίξεις πάντως θα υπάρξουν νωρίτερα από το διοικητικό συμβούλιο... Μία εύκολη λύση θα είναι να χριστεί υπηρεσιακός ο Κώστας Τσάνας για τα τελευταία δύο ματς του Νοεμβρίου στο UEFA Nations League με Φινλανδία και Εσθονία στο ΟΑΚΑ. Με δεδομένο ότι το μπάτζετ για τον επόμενο τεχνικό δεν θα είναι ιδιαίτερα υψηλό θα είναι και πολύ συγκεκριμένα και τα οικονομικά δεδομένα για τον επόμενο. Τον κόουτς που θα αναλάβει στην μετά-Σκίμπε εποχή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα