Πρώτη φορά για τους Γερμανούς έξι ήττες σε ένα ημερολογιακό έτος!

Πρώτη φορά για τους Γερμανούς έξι ήττες σε ένα ημερολογιακό έτος!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτη φορά για τους Γερμανούς έξι ήττες σε ένα ημερολογιακό έτος!
Η ανατροπή των Γάλλων και το τελικό 2-1 επί των Γερμανών, προκάλεσαν πρωτόγνωρη αρνητική κατάσταση για τα «πάντσερ» που για πρώτη φορά στην ιστορία τους σημειώνουν έξι ήττες σε ένα ημερολογιακό έτος!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ ηττήθηκε στο Παρίσι από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές, παρά το γεγονός πως προηγήθηκε με γκολ του Κροος, αφού ο Γκριεζμάν σκόραρε δις στην επανάληψη για να τα φέρει όλα τούμπα.

Η πρώτη ήττα του 2018 είχε έρθει σε φιλικό ματς με τη Βραζιλία (1-0) τον Μάρτιο, ενώ και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, οι Αυστριακοί είχαν πάρει νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στους Γερμανούς.

Ακολούθησε ήττα, 1-0, από το Μεξικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων και φυσικά ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από το γκρουπ με το 2-0 από τη Νότια Κορέα η οποία είχε αποχαιρετήσει το τουρνουά!

Το περασμένο Σάββατο, αλλά και το βράδυ της Τρίτης, τα «πάντσερ» ηττήθηκαν 3-0 από τους Ολλανδούς και 2-1 από τους Γάλλους για το Nations League, καταγράφοντας έτσι τις έξι ήττες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ένα ημερολογιακό έτος. Κι ακόμα υπάρχει ένα φιλικό με τη Ρωσία κι ένα επίσημο παιχνίδι για τη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA με τους Ολλανδούς, τον Νοέμβρη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα