Βακάλης: «Αποδεδειγμένα αποτυχημένη η επιλογή του επιτελείου της Εθνικής»

Gazzetta team
Βακάλης: «Αποδεδειγμένα αποτυχημένη η επιλογή του επιτελείου της Εθνικής»
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, θέτει ζήτημα Σκίμπε και επιτελείου της Εθνικής και μέσω των social media τονίζει πως πρέπει να γίνουν αλλαγές εδώ και τώρα.
Η ανάρτηση του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου και αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ στο Facebook:
«Δεν θα έλεγα ότι νιώθω ικανοποίηση επειδή δικαιώθηκαν οι απόψεις μου για την Εθνική μας. Μακάρι να είχα πέσει έξω. Αλλά αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει. Εδώ και τώρα! Πρέπει η Εκτελεστική να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της Εθνικής μας. Και αυτές οι αποφάσεις να είναι ανεπηρέαστες και με γνώμονα το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και την συμμετοχή μας στα προκριματικά του Euro. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η Εθνική είναι όλων των Ελλήνων και όχι της ΑΕΚ η του ΟΣΦΠ η του ΠΑΟΚ κ.λ.π. και εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς η συζήτηση που θα ανοίξει δεν θα πρέπει να αφορά μόνο στο πρόσωπο του προπονητή. Χρειάζονται και άλλες αλλαγές κ όλοι όσοι είμαστε κοντά το γνωρίζουμε. Αν μπούμε στην λογική της επίδειξης δύναμης, μη λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι το θέμα είναι η Εθνική μας ομάδα, πολύ φοβάμαι ότι η ήδη αποδεδειγμένα αποτυχημένη επιλογή του επιτελείου της Εθνικής θα εξελιχθεί σε έγκλημα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα