Οι ακτίνες της Εθνικής στην βαριά ήττα από τη Φινλανδία

Οι ακτίνες της Εθνικής στην βαριά ήττα από τη Φινλανδία

Οι ακτίνες της Εθνικής στην βαριά ήττα από τη Φινλανδία

Με τους διεθνείς μας να πραγματοποιούν κάκιστη εμφάνιση στο σύνολό τους η Εθνική ηττήθηκε από τη Φινλανδία με 2-0. Το gazzetta.gr «ακτινογραφεί» τους παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε.

Μπάρκας: Δεν έφταιγε σε κάποιο από τα δύο γκολ, ενώ μετά το 1-0 έκανε πολύ καλές επεμβάσεις. Όμως όταν μιλάμε για ήττα με 2-0 και μάλιστα με κάτω τα χέρια από τη Φινλανδία, δεν μπορούμε να μιλάμε για καλή εμφάνιση, ακόμα και αν είχε πιάσει και δύο πέναλτι.

Μπακάκης: Με όλη την Εθνική να μην πηγαίνει καλά, δεν θα μπορούσε ο Μπακάκης να είναι η εξαίρεση. Ο νεαρός δεξιός μπακ δεν ανέβηκε πολλές φορές και επιθετικά δεν απείλησε καθόλου τους Φινλανδούς. Όσον αφορά το 2-0 των Φινλανδών, η αντίδρασή του ήταν το λιγότερο κακή...

Μανωλάς: Με τον Πούκι να έχει βγει από νωρίς εκτός, ήταν λογικό το έργο των αμυντικών μας να ήταν εύκολο, ωστόσο τόσο στην φάση του 1-0, όσο και σε αυτή του 2-0 είχε κακή αντίδραση με συνέπεια η Εθνική μας να γνωρίσει την ήττα-αποκλεισμό.

Παπασταθόπουλος: Στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε δεν είχε πρόβλημα, αλλά ως εκεί, δεν λέμε πως ήταν και τόσο καλός. Στο δεύτερο δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού, με την απουσία του να είναι αισθητή στο 1-0.

Τσιμίκας: Κακός στο ματς στο Τάμπερε ο νεαρός αριστερός μπακ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου επιθετικά, ενώ στο δεύτερο «έφαγε» πολλές κόντρες από τους Φινλανδούς.

Τζιόλης: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους ελάχιστους που στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά ως εκεί. Στο δεύτερο, όπως όλοι ήταν το λιγότερο κακός, με συνέπεια η Εθνική μας να γνωρίσει την ήττα.

Ζέκα: Τα ίδια ισχύουν και για τον Ζέκα. Ο μέσος της Κοπεγχάγης πίεσε για πολλά λεπτά και όσο άντεχε η Εθνική ήταν στο ματς. Μόλις κουράστηκε έπεσε όλη η Εθνική.

Μπακασέτας: Μέτρια ως κακή εμφάνιση και του Μπακασέτα, σε ένα συνολικά άσχημο βράδυ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Επιθετικά η άμυνα των γηπεδούχων δεν τον ένιωσε καθόλου και δεν βοήθησε σε κανένα σημείο.

Φορτούνης: Πολύ κακός και ο Φορτούνης, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου δεν έκανε απολύτως τίποτα, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κάνει μια καλή πάσα στην επίθεση, ένα επικίνδυνο σουτ. Κάτι τέλος πάντων...

Πέλκας: Πάρα πολύ κακή και η εμφάνιση του Πέλκα. Για να σκεφτείτε πόσο κακός ήταν ο νεαρός μέσος, ένα σουτ έκανε στο δεύτερο ημίχρονο που η μπάλα έφυγε μέτρα έξω και ο Σκίμπε τον χειροκρότησε...

Μήτρογλου: Ναι δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου, αλλά όταν φτάνει το ματς στο 80' ακούς το όνομα του Μήτρογλου και αναρωτιέσαι αν όντως αυτός παίζει στο ματς, καταλαβαίνεις πως πραγματικά ήταν άφαντος.

Τζαβέλλας: Με το που μπαίνει ως αλλαγή κάνει λάθος για το 1-0, έχει ευθύνη και για το 2-0. Κακή μέρα και για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της Εθνικής.

Χριστοδουλόπουλος: Με το που μπήκε προσπάθησε να κάνει μια-δυο φάσεις, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει και έμεινε με την διάθεση.

Κουλούρης: Σε όλο το δεύτερο ημίχρονο το σουτ που έκανε ήταν το μοναδικό που απείλησε τον τερματοφύλακα της Φινλανδίας. Ίσως ο Σκίμπε να έπρεπε να τον βάλει πιο νωρίς, αλλά δυστυχώς δεν το έκανε...

 

Best of internet