Με τρεις αλλαγές κόντρα στους Ισπανούς η Αγγλία

Με τρεις αλλαγές κόντρα στους Ισπανούς η Αγγλία

Κώστας Ζάλιαρης
Με τρεις αλλαγές κόντρα στους Ισπανούς η Αγγλία
Οι τιμωρημένοι Στόουνς και Χέντερσον αλλά και ο Κάιλ Γουόκερ, αντικαθίστανται στο αρχικό σχήμα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας για το αποψινό παιχνίδι με την Ισπανία στη Σεβίλλη για το Nations League.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα διατηρήσει το 4-3-3 που παρουσίασε για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή στη Ριέκα απέναντι στην Κροατία, όμως, όπως αναφέρει το SkySports, θα υπάρξουν τρία διαφορετικά πρόσωπα στην 11άδα σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Τζο Γκόμες θα είναι ο αντικαταστάτης του Τζον Στόουνς στα μετόπισθεν και ο Χάρι Γουίνκς θα καλύψει το κενό του Τζόρνταν Χέντερσον στα χαφ. Αυτό σε ό,τι αφορά τους τιμωρημένους.

Από εκεί και πέρα, η τρίτη και τελευταία αλλαγή στα πρόσωπα του αρχικού σχήματος θα είναι ο Κίεραν Τρίπιερ στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κάιλ Γουόκερ.

Ο Πίκφορντ θα παραμείνει κάτω απ' τα δοκάρια, με τους Μαγκουάιρ και Τσίλγουελ να συμπληρώνουν την τετράδα στην άμυνα μαζί με τους Τρίπιερ και Γκόμες.

Οι Ντάιερ, Γουίνκς και Μπάρκλεϊ θ' αποτελέσουν την τριάδα στα χαφ, ενώ μπροστά θα είναι οι Κέιν, Ράσφορντ και Στέρλινγκ.

Όσον αφορά στον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θέλει να τον κρατήσει στην 11άδα και να του δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα δύο χαμένα τετ-α-τετ του αγώνα στη Ριέκα, αφού αναδείχθηκε σε μοιραίο με τις τρομερές χαμένες ευκαιρίες του στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους κόντρα στην Κροατία.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα