Τα παιδιά του βράχου του Γιβραλτάρ νίκησαν για πρώτη φορά ever! (vid)

Gazzetta team
Τα παιδιά του βράχου του Γιβραλτάρ νίκησαν για πρώτη φορά ever! (vid)
Μυθική βραδιά για τα παιδιά του... Βράχου, που πέρασαν με 0-1 από την Αρμενία και πανηγύρισαν για πρώτη τους φορά σε επίσημο παιχνίδι από τότε που μπήκαν σε FIFA και UEFA. Πριν είχαν 22 στις 22 ήττες.

Απίστευτο αποτέλεσμα για το Γιβραλτάρ, που πέρασε με 0-1 από την Αρμενία για το Nations League και έγραψε μία μοναδική στιγμή με την πρώτη επίσημη νίκη της σύντομης ποδοσφαιρικής ιστορίας του. Ο Γιόζεφ Τσιπολίνα ευστόχησε σε πέναλτι (50') και οι παίκτες του διάσημου.... Βράχο κατάφεραν να πανηγυρίσουν σε αγώνα κάποιας διοργάνωσης στα πλαίσια της FIFA και της UEFA. Πριν από αυτή τη νίκη το Γιβραλτάρ μετρούσε 22 στις 22 ήττες και είχε 5 γκολ υπέρ και 107 κατά! Οι Αρμένιοι που είχαν και τον Μχιταριάν της Αρσεναλ στη σύνθεσή τους, παραπαίουν, έχοντας τον τρίτο διαφορετικό προπονητή στον πάγκο τους για το 2018.

League D (4ος όμιλος)
1. Σκόπια 6 (4-0)
2. Λίχτενσταϊν 3 (3-2)
3. Αρμενία 3 (2-4)
4. Γιβραλτάρ 3 (1-4)
* Αρμενία, Γιβραλτάρ με παιχνίδι περισσότερο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα