Ρόσι: «Είμαστε απογοητευμένοι, παίξαμε πιο καλά αλλά χάσαμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ρόσι: «Είμαστε απογοητευμένοι, παίξαμε πιο καλά αλλά χάσαμε»
Ο κόουτς Ρόσι της Εθνικής Ουγγαρίας δεν έκρυψε στην συνέντευξη Τύπου την απογοήτευσή του για την ήττα με σκορ 1-0 από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ...

Ο Ρόσι είπε στην Σ.Τ. - στην οποία πάντως παρότι υπήρχε μεταφραστής για τα ελληνικά στην αίθουσα δεν ανέβηκε στο πάνελ επειδή μπερδεύτηκε & ο Ρόσι αναγκαστικά μιλούσε αγγλικά - για:

Το ματς: Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα. Ήμασταν άτυχοι καθώς είχαμε ευκαιρίες. Είχαμε οργάνωση σε μεγάλο μέρος του ματς. Χάσαμε την οργάνωσή μας για λίγο και κυρίως όταν δεχθήκαμε το γκολ από τον Μήτρογλου. Πιστεύω πως παίξαμε πιο καλά εδώ από το ματς έξω και εννοώ στην έδρα μας αλλά το αποτέλεσμα ήταν τελείως διαφορετικό.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ολλανδία – Γερμανία και σούπερ αποδόσεις στο UEFA Nations League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την συνέχεια και τις ελπίδες πρόκρισης: Θεωρώ πως η ομάδα μου έχει βελτιωθεί. Δεν κοιτάω τόσο μακριά. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς και να πάμε να το κερδίσουμε. Το παιχνίδι με την Εσθονία, που δεν θα είναι εύκολο. Έχουν χάσει τρεις φορές αλλά μόνο με 1-0. Θα είναι δύσκολο και για εμάς αλλά ελπίζουμε να σκοράρουμε και να κερδίσουμε.

Το ζήτημα τακτικής και το σκοράρισμα: Ήταν δύσκολο το ματς σήμερα. Στην έδρα μας σκοράραμε και σκοράραμε πιο εύκολα αλλά εδώ δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να έχουμε έλεγχο και κατοχή. Όταν η Ελλάδα είχε την μπάλα ζητούσα από τα χαφ να μένουν πιο ψηλά και να πιέζουν. Τακτικά δεν θεωρώ πως είχαμε πρόβλημα. Το ματς ήταν ισορροπημένο. Πήγαινε για ισοπαλία. Ήμασταν άτυχοι γιατί είχαμε τουλάχιστον τρεις φάσεις για γκολ. Δεχθήκαμε ένα τέρμα και ηττηθήκαμε.

Την άμυνά του και τα λάθη στην φάση του γκολ: Έχουμε καλούς παίκτες στην άμυνα. Ίσως στην φάση του γκολ υπήρξε μία έλλειψη συννενόησης με τον Καντάρ. Δεν θα δω ποτέ έναν παίκτη ατομικά ή να ψάξω για ένα λάθος. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα και άξιζαν κάτι καλύτερο. Άξιζαν τουλάχιστον ισοπαλία. Εάν θέλετε να βρείτε υπεύθυνο για τις ήττες εδώ είμαι. Ο υπεύθυνος είναι πάντα ο προπονητής.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα