Ο Βλαχοδήμος επέλεξε οριστικά την Εθνική Ελλάδας!

Ο Βλαχοδήμος επέλεξε οριστικά την Εθνική Ελλάδας!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βλαχοδήμος επέλεξε οριστικά την Εθνική Ελλάδας!
Η αισιοδοξία, η σιγουριά και οι επαφές των ανθρώπων της Εθνικής για τον κίπερ Οδυσσέα Βλαχοδήμο απέφεραν καρπούς καθώς ο πορτιέρο της Μπενφίκα συνέταξε και έστειλε την υπεύθυνη δήλωση για να μπορεί να παίξει στην Ελλάδα!
Από την ΕΠΟ υπήρξε επιβεβαίωση πως ο Βλαχοδήμος απέστειλε την προσδοκώμενη και αναμενόμενη γραπτή υπεύθυνη δήλωση, που αναφέρει πως θέλει να παίξει στην Εθνική μας ομάδα.
Επίσης τονίζει ότι έχει ζήσει τουλάχιστον δύο σερί χρόνια στην Ελλάδα και ότι θέλει να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο, εφόσον επιλεγεί από τον προπονητή. Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει αγωνιστεί στην Εθνική ανδρών της Γερμανίας ή κάποιας άλλης χώρας. Με αυτήν την υπεύθυνη δήλωση η ΕΠΟ θα αποτανθεί εγγράφως στην FIFA προκειμένου να κατοχυρώσει και τυπικά πια τον παίκτη και όπως έχει τονιστεί ξανά να κληθεί ακόμα και τον Νοέμβριο. Ο Βλαχοδήμος θα πρέπει να κληθεί από τον Σκίμπε και να παίξει ένα ματς βέβαια. Από το Gazzetta είχατε διαβάσει από το περασμένο Σάββατο πως στην ελληνική Ομοσπονδία περίμεναν τα ευχάριστα για τον κίπερ της Μπενφίκα. Όπως και όλα τα δεδομένα της υπόθεσής του εδώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα