Κύκνειο άσμα για Ανρί στον πάγκο του Βελγίου

Κώστας Ζάλιαρης
Κύκνειο άσμα για Ανρί στον πάγκο του Βελγίου
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δεν θέλησε να επεκταθεί όσον αφορά το θέμα της διαφαινόμενης μετακίνησης του Τιερί Ανρί στον πάγκο της Μονακό, τονίζοντας απλά πως ο Γάλλος βοηθός του θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της εθνικής Βελγίου απόψε απέναντι στην Ελβετία για το Nations League, όμως δεν εμφανίστηκε το ίδιο σίγουρος και για το ματς με τους Ολλανδούς...

Κροατία – Αγγλία με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ανρί φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τη Μονακό ώστε ν' αντικαταστήσει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, η συνεργασία του οποίου με τους Μονεγάσκους λύθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε πολύ φιλικό κλίμα.

Σύμφωνα με την «Equipe», μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Ανρί θα έχει ανακοινηθεί από τον σύλλογο του Πριγκηπάτου, τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί επίσημα, όμως, ο ομοσπονδιακός κόουτς των Βέλγων, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς με τους Ελβετούς για το Nations League.

«Σήμερα θα είναι κανονικά στον πάγκο ο Τιερί. Αν θα βρίσκεται και στο επόμενο ματς με τους Ολλανδούς θα πρέπει να με ρωτήσετε μετά το σημερινό παιχνίδι. Προς το παρόν είμαστε απόλυτα επικεντρωμένοι στη δουλειά μας και ίσως κάποια στιγμή ο Ανρί να βρεθεί εκεί που γράφετε ότι θα συνεχίσει...» ήταν τα λόγια του κόουτς των «κόκκινων διαβόλων».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα