Με Σάντσο και Μάντισον η αποστολή της Αγγλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Με Σάντσο και Μάντισον η αποστολή της Αγγλίας!
Η απόλυτη επιβράβευση των προσπαθειών του Τζέιντον Σάντσο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ήρθε με την κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας για τα προσεχή ματς κόντρα σε Κροατία και Ισπανία στο UEFA Nations League. Πρώτη κλήση και για τον εκπληκτικό χαφ της Λέστερ, Τζέιμς Μάντισον, μέσα και ο νεαρός χαφ της Τσέλσι που έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Ντέρμπι Κάουντι, Μέισον Μάουντ.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «BerryBurst» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανακοίνωσε τις κλήσεις του για τα «τρία λιοντάρια», με τον Σάντσο να περιλαμβάνει στα πλάνα του μετά το εκπληκτικό ξεκίνημα φέτος με τους Βεστφαλούς στο Signal Iduna Park.

Με έξι συμμετοχές, 124 λεπτά αγωνιστικής δράσης και πέντε ασίστ στην ομάδα του Λουσιέν Φαβρ για φέτος, ο νεαρός εξτρέμ κέρδισε μια θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους διεθνείς της εθνικής ομάδας ανδρών της Αγγλίας.

Ο Μάντισον, από την πρώτη του παρουσία στην Premier League για φέτος με τη φανέλα της Λέστερ κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και λογίζεται ήδη ως ένα από τα βασικότερα στελέχη των «αλεπούδων», πράγμα που οδήγησε κι αυτόν στην αποστολή για τις αναμετρήσεις με Κροατία (12/10) και Ισπανία (15/10).

Πρώτη φορά κλήθηκε στο ανδρικό τμήμα και ο 19χρονος μέσος της Τσέλσι που φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Ντέρμπι Κάουντι του Φρανκ Λάμπαρντ, Μέισον Μάουντ, ενώ επέστρεψε σην εθνική ομάδα και ο Ρος Μπάρκλεϊ μετά την πολλή και σοβαρή δουλειά που έχει κάνει στους «μπλε».

Υπενθυμίζεται πως οι Άγγλοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις του για το νέο τουρνουά της UEFA με εντός έδρας ήττα (2-1) από την Ισπανία, ενώ, μέχρι και τα προσεχή ματς, μεσολάβησε απλά ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελβετία, κόντρα στην οποία το σύνολο του Σάουθγκεϊτ πανηγύρισε νίκη.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάρκους Μπετινέλι, Τζακ Μπάτλαντ, Άλεξ ΜακΚάρθι, Τζόρνταν Πίκφορντ

Αμυντικοί: Αλεξάντερ – Άρνολντ, Τζο Γκόμες, Χάρι Μαγκουάιρ, Ντάνι Ρόους, Λουκ Σο, Τζον Στόουνς, Τζέιμς Ταρκόφσκι, Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Ρος Μπάρκλεϊ, Ναθάνιελ Τσάλομπα, Έρικ Ντάιερ, Τζόρνταν Χέντερσον, Μέισον Μάουντ, Χάρι Γουίνκς

Επιθετικοί: Χάρι Κέιν, Τζέιμς Μάντισον, Μάρκους Ράσφορντ, Τζέιντον Σάντσο, Ραχίμ Στέρλινγκ, Ντάνι Γουέλμπεκ

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα