Επίσημη η ανανέωση του Σάουθγκεϊτ μέχρι το 2022

Επίσημη η ανανέωση του Σάουθγκεϊτ μέχρι το 2022

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημη η ανανέωση του Σάουθγκεϊτ μέχρι το 2022
Η Αγγλία τον στήριξε, εκείνος ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη και οι δύο πλευρές συνεχίζουν μαζί το δρόμο τους. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ανανέωσε και επίσημα με την εθνική ομάδα της Αγγλίας μέχρι και το 2022.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο άνθρωπος που έδεσε ξανά ομάδα και κόσμο έπειτα από τα πεπραγμένα των «τριών λιονταριών» στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν ήταν δυνατό να φύγει από το «τιμόνι» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Εδώ και καιρό είχε συμφωνήσει να παραμείνει στη θέση του και για την επόμενη 4ετία, καλύπτοντας τόσο το Euro 2020 όσο και το Μουντιάλ του 2022 και το μεσημέρι της Πέμπτης ήρθε η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την FA.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο προπονητής για χάρη του οποίου έγινε σύμβολο ένα απλό γιλέκο, έβαλε την Αγγλία στον σωστό δρόμο και η πορεία μέχρι και τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία τον κρατάει... γερά δεμένο στη θέση του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα προσπαθήσω να βρεθώ με την εθνική ομάδα στα επόμενα δύο μεγάλα τουρνουά. Είναι τεράστια τιμή και ευλογία αυτή η δουλειά και πάντοτε θα μένει τέτοια. Ήταν κάτι ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι και θέλω πολύ να δω που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα» ανέφερε ο κόουτς των «τριών λιονταριών».

Στο πλευρό του, εννοείται ότι θα παραμείνει και ο βοηθός του, Στιβ Χόλαντ, ο οποίος επίσης υπέγραψε νέο συμφωνητικό με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με την ίδια διάρκεια.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα