«Ο Λιβάια βρίσκεται πάντα στα πλάνα μου στην Εθνική Κροατίας»

Δημήτρης Βέργος
«Ο Λιβάια βρίσκεται πάντα στα πλάνα μου στην Εθνική Κροατίας»
Ο Ζλάτκο Ντάλιτς, για ακόμα μία φορά, επανέλαβε ότι ο Μάρκο Λιβάια θα συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες μαζί με τους υπόλοιπους επιθετικούς στην Εθνική Κροατίας.

Εμπολι – Μίλαν με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του εδώ στο gazzetta.gr ο Ζλάτκο Ντάλιτς είχε μιλήσει για την κλήση του Μάρκο Λιβάια στην Εθνική Κροατίας και για το γεγονός ότι θέλει να του δώσει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην ομάδα μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την ΑΕΚ από την περσινή σεζόν.

Ο Ντάλιτς ξεκίνησε βασικό τον Λιβάια στο φιλικό με την Πορτογαλία, ενώ του έδωσε λεπτά συμμετοχής και στο παιχνίδι του Nations League με την Ισπανία, περνώντας τον ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ κλήθηκε από τον Ντάλιτς και για τα παιχνίδια που έχει να δώσει η Κροατία μέσα στον Οκτώβριο, απέναντι στην Αγγλία για το Nations League και στο φιλικό κόντρα στην Ιορδανία.

Ο Ντάλιτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει διάφορους παίκτες για τη γραμμή κρούσης σε φόρμα, όπως τους Ρέμπιτς και Κράμαριτς. Ωστόσο, όπως τόνισε, ο Λιβάια παραμένει στα ραντάρ του και θα συνεχίσει να παίρνει ευκαιρίες από τον ίδιο.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε αναφορικά με το αν οι Σαντίνι και Λιβάια παραμένουν ακόμα στα πλάνα του, ο Ντάλιτς υπογράμμισε: «Απόλυτα. Δεν έχουμε διαγράψει κανέναν. Δεν θα ήταν σωστό να κρίνουμε οποιονδήποτε σε ένα παιχνίδι. Είναι σημαντικό για όλους να παίξουν».

Έτσι στα εντός έδρας ματς με Αγγλία και Ιορδανία που θα λάβουν χώρα στη Ριέκα στις 12 και 15 Οκτωβρίου είναι δεδομένο ότι ο Λιβάια θα έχει ξανά την ευκαιρία να δείξει στον Ντάλιτς ότι έχει θέση στα πλάνα του για τη νέα Εθνική Κροατίας που ετοιμάζει, μετά την αποχώρηση βασικών μονάδων, όπως για παράδειγμα του Μάριο Μάντζουκιτς στη γραμμή κρούσης.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα