«Ο Φορτούνης έκανε μεγάλη... ζημιά στην Εσθονία»!

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Φορτούνης έκανε μεγάλη... ζημιά στην Εσθονία»!
Ο Κώστας Φορτούνης ήταν το πρόσωπο στο οποίο στάθηκαν περισσότερο οι Εσθονοί με την δημοσιογράφο του Postimees Sport Μέριλι Λούουκ να κάνει το σχόλιό της στο Gazzetta.gr το πως η Ελλάδα πήρε το ματς.
Αρχικά η Μέριλι Λούουκ του Postimees Sport εξήγησε στο Gazzetta πως «η Ελλάδα μετά το γκολ που έβαλε στο ματς δεν έδειχνε το ίδιο... φιλόδοξη και δυναμική. Ήταν σαν να έπεσε η απόδοσή της. Παρόλα αυτά και αν η Εθνική Ελλάδας δεν έκανε πολύ μεγάλο αριθμό ευκαιριών ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Για την Εσθονία υπήρχε η απώλεια του αρχηγού και βασικού αμυντικού Ράγκναρ Κλάβαν της Κάλιαρι λόγω τραυματισμού. Οι άλλοι αμυντικοί των Εσθονών φορτώθηκαν πολύ σε αυτό ματς, έκαναν πολλά λάθη και έτσι ήρθε η ήττα».
Όσο για τον σκόρερ Κώστα Φορτούνη αλλά και το τι άλλο κράτησε από το ματς; «Συνήθως εμείς επικεντρωνόμαστε στο τι κάνουν οι δικοί μας παίκτες, ωστόσο ο Φορτούνης φάνηκε πως έκανε πραγματικά μεγάλη... ζημιά στην Εθνική Εσθονίας.
Ότι ήταν ο πλέον επικίνδυνος παίκτης της Ελλάδας και γενικά πολύ ικανός μεσοεπιθετικά πέραν του γκολ που έβαλε. Ειδικά στο ξεκίνημα και στο πως κρατούσε πίσω τους μεσοαμυντικούς μας με το πόσο ψηλά ανέβαινε και μοίραζε την μπάλα. Οι παίκτες της Εσθονίας σχολίαζαν πως τους... εξέπληξε το γεγονός πως η Ελλάδα έπαιζε με πολλές κοντινές κάθετες. Πως δεν ήταν έτοιμοι για αυτό το ματς. Ο Λουτς, ο εξτρέμ της ομάδας, στάθηκε πολύ σε αυτό και έλεγε πως δεν μπορούσαν να το χειριστούν σωστά. Ο κόουτς Ρέιμ πάντως τόνιζε πως η Ελλάδα έχει πιο μεγάλη ποιότητα και ότι είναι δύσκολο οι αμυντικοί της Εσθονίας να παίξουν πιο καλά από τους Έλληνες σέντερ μπακ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα