Αγγλία - Ισπανία 1-2

Gazzetta team
Αγγλία - Ισπανία 1-2
Αν και βρέθηκε να χάνει, η Ισπανία στο ντεμπούτο του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, πέρασε με 1-2 από το Wembley σε βάρος της Αγγλίας και πήρε κεφάλι στον όμιλο.

Σε ένα ματς το οποίο στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Λουκ Σο, η La Roja πέρασε με νίκη από την έδρα της Αγγλίας στο Group4 του League A του Nations League. Σε έναν όμιλο που συμμετέχει και η φιναλίστ του Mundial, Κροατία, η νέα ομάδα του Λουίς Ενρίκε, έβγαλε καλά στοιχεία και πήρε κεφάλι για την πρωτιά με τον Ροδρίγο να πετυχαίνει γκολ και να δίνει ασίστ.

Σφιχτά φάνηκε να ξεκινά το πρώτο μέρος, με τους Ισπανούς να πιέζουν περισσότερο ψηλά, όμως σε δύο λεπτά έγινε χαμός. Στο 11' ύστερα από καταπληκτική προσπάθεια με πολλές πάσες από την άμυνα η Αγγλία αναπτύχθηκε σεμιναριακά, ο Σο από αριστερά πέρασε την μπάλα στην πλάτη του Νάτσο και ο Ράσφορντ νίκησε τον Ντε Χέα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά απάντησε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, όταν ο Καρβαχάλ ανέβηκε και έβγαλε τον Ροδρίγο, εκείνος έκοψε για τον Σαούλ και ο μέσος της Ατλέτικο με το δεξί νίκησε τον Πίκοφορντ για το πολύ γρήγορο 1-1. H La Roja μπορούσε να κρατήσει μπάλα στην όποια πίεση των γηπεδούχων και στο 32' πήρε προβάδισμα όταν ο Μάρκος Αλόνσο [έκανε ντεμπούτο] με εκτέλεση φάουλ έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροδρίγο για το 1-2 το οποίο κράτησε για το πρώτο μέρος ο Ντε Χέα με φανταστική επέμβαση με το ένα χέρι στην κεφαλιά του Ράσφορντ.

Με τον σοβαρό τραυματισμό του Λουκ Σο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, στο οποίο οι φάσεις δεν ήταν τόσες πολλές, όμως η Αγγλία πίεσε πολύ περισσότερο αναγκάζοντας τους Ισπανούς να αμυνθούν για μεγαλύτερο διάστημα. Τα Τρία Λιοντάρια έφτασαν κοντά στην ισοφάριση ύστερα από ωραία ενέργεια και τελείωμα του Ράσφορντ που πήγε πάνω στοπν Ντε Χέα, ενώ στις καθυστερήσεις, που ήταν 10 λεπτά, πιθανότατα ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Γουέλμπεκ και το 1-2 παρέμεινε ως το τελικό αποτέλεσμα.

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ, Σο (53' Ρόουζ), Γκόμεζ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Λίνγκαρντ, Χέντερσον (64' Ντάιερ), Ντέλε Αλι, Ράσφορντ (94' Γουέλμπεκ), Κέιν.

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μάρκος Αλόνσο (88' Ινιγο Μαρτίνεθ), Μπουσκέτς, Τιάγκο (80' Σέρτζι Ρομπέρτο), Σαούλ, Ισκο, Ροδρίγο, Ιάγο Ασπας (68' Ασένσιο).

League A, 4ος Ομιλος
Αποτελέσματα

Αγγλία - Ισπανία 1-2

1. Ισπανία 3 2-1
2. Κροατία 0 0-0
3. Αγγλία 0 1-2

Επόμενη αγωνιστική 11/9
Ισπανία - Κροατία

League D, 2ος Ομιλος
Αποτελέσματα
Λευκορωσία - Σαν Μαρίνο 5-0
Λουξεμβούργο - Μολδαβία 4-0

1. Λευκορωσία 3 5-0
2. Λουξεμβούργο 3 4-0
3. Μολδαβία 0 0-4
4. Σαν Μαρίνο 0 0-5

Επόμενη αγωνιστική 11/9
Σαν Μαρίνο - Λουξεμβούργο
Μολδαβία - Λευκορωσία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα