Σκίμπε: «Έχουμε το υλικό για να σκοράρουμε και να πάρουμε αποτέλεσμα»!

Δημήτρης Τομαράς
Σκίμπε: «Έχουμε το υλικό για να σκοράρουμε και να πάρουμε αποτέλεσμα»!
Ο Μίκαελ Σκίμπε διευκρίνισε πως παρότι η Εθνική δεν είναι φαβορί για τον όμιλό της έχει το υλικό και τους επιθετικούς για να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα στην Εσθονία.
Ο Σκίμπε είπε στην Σ.Τ. για το ματς με την Εσθονία για:
Το ότι η Ελλάδα έχει παίξει ξανά κατά της Εσθονίας και τις τυχόν αλλαγές και την γνώμη του για το τουρνουά: Αρχικά θα είναι πολύ καλό και ενδιαφέρον. Έχεις ομάδες που προβιβάζονται ή υποβιβάζονται. Μου αρέσει το στοιχείο αυτό και μπορείς να παίξεις με ισάξιες ομάδες. Θα είναι ένα ενδιαφέρον τουρνουά και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο. Όσο για την Εσθονία στον πρώτο αγώνα είχαμε και τύχη γιατί σκοράραμε νωρίς. Στον δεύτερο δεν την είχαμε. Η Εσθονία προς το τέλος των προκριματικών ήταν καλύτερη. Είμαστε ισάξιες ομάδες και ελπίζουμε και περιμένουμε να πετύχουμε ένα γκολ και γρήγορα και να τους εκπλήξουμε. Έχουμε το υλικό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Το εάν έχει διαθέσιμους όσους θέλει και την εικόνα της Ελλάδας: Έχουμε κάποιες απουσίες στην άμυνα όπως του Ρέτσου και του Παπαδόπουλου. Και οι δύο παίζουν στην Bundesliga. Θεωρούμε όμως ότι έχουμε φτιάξει ένα καλό σύνολο και πως οι επιθετικοί μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Είναι ο Δώνης, ο Μήτρογλου φυσικά που επέστρεψε από δύσκολη σεζόν και είναι σε καλή κατάσταση. Γύρισε και ο Μάνταλος που είναι στα βασικά στελέχη της Εθνικης εδώ και 1,5 χρόνο. Θεωρώ πως είμαστε σε καλύτερο επίπεδο επιθετικά για να έχουμε τις φάσεις και να μπορέσουμε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα γκολ.
Το κατά πόσον η Εθνική μας είναι φαβορί: Όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Έχουμε παίξει με όλες. Δεν είμαστε φαβορί. Έχουμε μία καλή ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε την πρώτη θέση για να ανέβουμε κατηγορία και επίπεδο. Ελπίζουμε να είμαστε σε τόσο καλή θέση ώστε να το δείξουμε αυτό αύριο στον αγωνιστικό χώρο.
Τα εκτός έδρας ματς και τις αλλαγές που θα θέλει να κάνει: Όσον αφορά στο ότι ξεκινάμε εκτός έδρας θα φανεί από το αποτέλεσμα. Κάποιες φορές αυτό βοηθάει. Το να έχει ματς στην έδρα σου στο τέλος. Έχουμε μία καλή εικόνα για τους παίκτες από τις προπονήσεις και έχουμε σχεδόν καταλήξει σε όλες τις θέσεις. Δεν θέλω να πω ποιοι θα παίξουν αλλά έχουμε αποφασίσει. Ο Μπακάκης δεν θα μπορέσει να παίξει αύριο καθώς έχει πρόβλημα. Περιμένουμε μήπως μπορέσει να αγωνιστεί με Ουγγαρία.
Την συνέχεια: Περιμένω περισσότερα από την ομάδα. Οι Έλληνες έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και από την Ευρώπη. Και οι Έλληνες στο εξωτερικό έχουν παίξει. Δυστυχώς δεν περάσαμε στο Παγκόσμιο αλλά αυτό τους έδωσε την δυνατότητα να ξεκουραστούν. Θέλω να τους δω αύριο στο γήπεδο στην κατάσταση που τους βλέπω και στις προπονήσεις.
Τον Ζέκα: Δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε να δούμε και την σημερινή προπόνηση για να αποφασίσουμε.
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα