Αποθεραπεία και... κάρτες στον ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία και... κάρτες στον ΠΑΟΚ

Αποθεραπεία και... κάρτες στον ΠΑΟΚ

bet365

Αρκετή προσοχή πρέπει να δείξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στα επόμενα ματς των πλέι οφ, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που βρίσκονται στο όριο και κινδυνεύουν να χάσουν κάποιο απ' αυτά.

Πρώτος και... καλύτερος είναι ο Φρεντερίκ Νιμανί, που συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει ένα απ' τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του. Την ίδια στιγμή έξι κίτρινες έχει μαζέψει ο Στέφανος Αθανασιάδης, κάτι που σημαίνει ότι με ακόμα μία θα χάσει τα δύο απ' τα επόμενα τέσσερα ματς του «Δικεφάλου του Βορρά». Παράλληλα στο όριο βρίσκονται και Κρέσιτς, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Σνάουτσερ.

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ σε απόδοση 4.20 στην sportingbet

Από εκεί και πέρα αποθεραπεία περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, για όσους αγωνίστηκαν χθες στην μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, η οποία και τον βάζει γερά μέσα στην μάχη της πρώτης θέσης των πλέι οφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα