«Ο Ατρόμητος βρίσκεται στο ταβάνι!»

«Ο Ατρόμητος βρίσκεται στο ταβάνι!»

Νίκος Τσιώκος
«Ο Ατρόμητος βρίσκεται στο ταβάνι!»

bet365

Ο Γιάννης Αγγελόπουλος εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το πλάνο, στο οποίο βαδίζει ο Ατρόμητος και τόνισε πως η ομάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ταβάνι της!

Αναλυτικά, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον τελικό: «Ήταν ανάμεικτά τα συναισθήματα. Υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση για τα όσα έδειξε η ομάδα μας στον τελικό. Δόθηκε η δυνατότητα στον κόσμο μας να φύγει γεμάτος από το γήπεδο, αλλά καταλαβαίνετε πως όταν χάνεται ένας τελικός στο τέλος της παράτασης υπάρχει μια πικρία. Με δεδομένο πως υπάρχει μια συνέχεια παιχνιδιών που θα κρίνει πολλά και με δεδομένη την προσπάθεια που καταλάβαμε για να πάρουμε ένα εισιτήριο, καταλαβαίνετε πως όλοι έπρεπε να αφήσουμε στην άκρη την απογοήτευση για να παρουσιάσουμε την ομάδα όπως πρέπει».

Για το πλάνο που ακολουθεί ο Ατρόμητος: «Αν κάνουμε αναδρομή στο παρελθόν, τον πρώτο χρόνο ήμουν σε άλλο πόστο. Σε αυτή τη θέση είμαι τέσσερα χρόνια και η θητεία μου ξεκίνησε όταν ήμασταν στην Β' Εθνική. Δεν σκεφτόμασταν ότι θα φτάσουμε να διεκδικούμε τέτοια πράγματα.

Με την έλευση του Δώνη είχαμε ένα πλάνο τριετίας. Ολοκληρώνεται τώρα, είχαμε πει να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει έξοδο στην Ευρώπη. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια απ' όλους για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Την συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα βρίσκεται στο ταβάνι της. Για αυτή την διαδικασία. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά έχουμε δυνατότητες να πάρουμε το καλό εισιτήριο για να πάμε στο Europa League και να μπούμε στους ομίλους. Κάνουμε πράγματα πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πως με πρόγραμμα και με σύνεση να πάμε για κάτι περισσότερο».

Για τα βήματα που ακολουθεί η ομάδα του Περιστερίου: «Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τον περασμένο Ιούνιο, έγινε μεγάλο λίφτινγκ και δεν σας κρύβω πως υπήρχε ανησυχία. Είχαμε αποφασίσει πως θα κινηθούμε σε ένα πλάνο. Έπρεπε να κάνουμε μια μείωση μπάτζετ 20% για να μπορεί να είναι βιώσιμη η ομάδα.

Θέλαμε ελληνοποίηση της ομάδας χωρίς κανέναν ίχνος ρατσισμού. Θέλαμε να πάρουμε παίκτες που ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα. Τρίτο που θέλαμε ήταν οι Ακαδημίες. Θέλαμε να βγάλουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα. Χρειάζεται βέβαια και τύχη για να κάνεις κάποια πράγματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα