Τα λένε το Σάββατο οι Κατσαβάκης-Σάμιος

Δημήτρης Τομαράς
Τα λένε το Σάββατο οι Κατσαβάκης-Σάμιος

bet365

Το Σάββατο πρόκειται να γίνει η συνάντηση των Μάκη Κατσαβάκη και Θανάση Σάμιου με το βασικό θέμα στην... ατζέντα να είναι η ανανέωση ή μη του συμβολαίου του με την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Συνάντηση προέδρου-προπονητή το Σάββατο

Όπως όλα δείχνουν το Σάββατο θα έχει κλείσει θετικά ή αρνητικά το ζήτημα του συμβολαίου του Μάκη Κατσαβάκη. Σε επαφή που θα γίνει στην Αθήνα μεταξύ του προέδρου και μεγαλομετόχου Θανάση Σάμιου, του έμπειρου τεχνικού και του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ Αντώνη Κασδοβασίλη θα γίνει μία εφ' όλης της ύλης συζήτηση και μετά θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Η πρόθεση των διοικούντων την ΠΑΕ είναι να διατηρήσουν στον πάγκο των Δραμινών τον Κατσαβάκη. Από εκεί και έπειτα ανάλογα με το τι θα συμβεί στο... μέτωπο του προπονητή θα γίνουν οι περαιτέρω κινήσεις για τα άλλα θέματα του σωματείου.

Δίνει συνέντευξη Τύπου

Πέρα από τα αγωνιστικά, θα υπάρξει συνολική τοποθέτηση του μεγαλομετόχου της Δόξας Δράμας με συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί στην πόλη της Δράμας στο προσεχές διάστημα (εντός του Μαΐου). Εκεί θα μιλήσει για το γήπεδο της ομάδας, το προπονητικό κέντρο, το κοινωνικό έργο της Δόξας και την σημασία της για την πόλη και τον Νομό της Δράμας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα