Κωστούλας: Κάποιος έβαλε το χεράκι του!

Gazzetta team
Κωστούλας: Κάποιος έβαλε το χεράκι του!

bet365

Για κακές διαιτησίες, αλλά και... περίεργες ανατροπές σε κάποια παιχνίδια έκανε λόγο ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από την ΠΑΕ!

Ο ισχυρός άντρας της Αγρινιώτικης ΠΑΕ αναφέρθηκε στην προσφυγή που έχει κάνει η ομάδα του για να προσβάλει την πρόσφατη αλλαγή στην απόφαση της Σούπερ Λίγκας για τις αδειοδοτήσεις, αλλά και στις κακές διαιτησίες που έπαιξαν τον ρόλο τους στον υποβιβασμό του Παναιτωλικού στην Football League!

Mιλώντας στο Κοntra Channel ο Φώτης Κωστούλας αναφέρθηκε:

Στο αν ενοχλήθηκε σε κάτι στο φετινό πρωτάθλημα: «Mε ενόχλησαν οι αλλαγές που έγιναν στην Σούπερ Λίγκα στο τέλος και κάναμε εμείς την προσφυγή. Όμως για να λέμε τα πράγματα σωστά, παρότι ήταν η πρώτη μας χρονιά στην Λίγκα θεωρώ ότι το υπόλοιπο πρωτάθλημα δεν είχε πολλά προβλήματα για να πω ότι ενοχλήθηκα από κάτι. Τα συνηθισμένα είδαμε. Δεν τα υιοθετώ βέβαια με κανένα τρόπο τα παράδοξα και τα παράξενα»

Στην διαιτησία: «Μετά από αυτό το καλοκαίρι που λέγαμε ότι μπήκε νερό στο αυλάκι δεν ήταν διαιτησία αυτό που είδαμε φέτος. Όσο αφορά την ομάδα μας ήμασταν φέτος αδικημένοι. Βγάλαμε εδώ και καιρό ένα dvd. Σε 7 παιχνίδια είχαμε 6 σοβαρά διαιτητικά λάθη που μας στοίχισαν. Τα έστειλα και στον Δούρο που μπροστά μου το παραδέχθηκε λέγοντας ότι τι να κάνουμε. Αυτό το τι να κάνουμε για μας όμως ήταν οδυνηρό»

Στις δηλώσεις Παπουτσάκη: «Δεν ξέρω σε τι αναφέρονταν, αλλά υποψιάζομαι ότι αναφέρεται κι αυτός σε θέματα διαιτησίας. Θεωρεί ότι στοίχισε στην ομάδα του. Αυτό όμως συμβαίνει συνεχώς. Δεν γίνεται να βλέπουμε κάποιες περίεργες ανατροπές και να λέμε συνέχεια ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποιος έβαλε το χεράκι του».

Στο αν έχει κάνει ως διοίκηση αυτοκριτική: «Δεν περιμέναμε να τελειώσει η χρονιά για να κάνουμε αυτοκριτική! Αυτό το κάναμε κάθε βδομάδα μετά από αγώνες όταν μαζευόμασταν όλοι. Κοιτάζουμε να δούμε τι κάναμε λάθος και τι δεν κάναμε».

Στο αν θα μείνει στον προεδρικό θώκο του Παναιτωλικού και την επόμενη σεζόν: «Με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό όλη η κατάσταση του ποδοσφαίρου. Όταν βλέπεις στάσεις ομάδων και συμπεριφορές με προβληματίζουν. Να βάζω χρήματα και αφιερώνω χρόνο και να βρίσκομαι εκτεθειμένος και να απολογούμαι για κάτι που δεν φταίω με προβληματίζει και δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει με την προσφυγή και μετά θα αποφασίσω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα