Σιόβας: «Θα τους αλλάξω γνώμη...»

Gazzetta team
Σιόβας: «Θα τους αλλάξω γνώμη...»

bet365

Αποφασισμένος να αλλάξει γνώμη σε όσους πιστεύουν ότι δεν θα «πιάσει» στον Ολυμπιακό είναι ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή κακή σεζόν του Πανιωνίου.

Ακολουθούν τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Δημήτρη Σιόβα στη «SportDay»

-Πού αποδίδεις τη φετινή κακή σεζόν του Πανιωνίου;

«Μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει πιο νωρίς με την υπόθεση σωτηρία. Από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάναμε κακό πρώτο γύρο. Δεν πήραμε τους πόντους που έπρεπε εντός έδρας. Συν τοις άλλοις, δεν πήραμε ούτε βαθμό απέναντι στις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν».

-Πώς εξηγείς ότι με τον Λεμονή ο Πανιώνιος πατούσε καλύτερα εκτός έδρας και με τον Μάντζιο πήγαινε καλύτερα στους εντός έδρας αγώνες;

«Με τον Λεμονή είχαμε περισσότερο επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι μας και παίζαμε με ένα αμυντικό χαφ. Οταν έλειπε, μάλιστα, ο Σουλεϊμάν Ομο τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Με τον Μάντζιο παίζαμε με δύο αμυντικά χαφ και προσπάθησε να "κλειδώσει" την άμυνα και το κέντρο. Οταν, λοιπόν, σκοράραμε πρώτοι, μπορούσαμε να το κρατήσουμε».

-Υψος κοντά δύο μέτρα και φέτος ένα γκολ δεν έχεις βάλει κυρίως από στημένες μπάλες...

«Στάθηκα άτυχος. Οι 21 τελικές προσπάθειες για αμυντικός δεν είναι άσχημος απολογισμός! Πότε η μπάλα πήγαινε δοκάρι, πότε έξω... Εύχομαι να μπουν όλα μαζεμένα του χρόνου!».

-Εννοείς στον Ολυμπιακό...

«Ναι! Θα είμαι παίκτης του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Είχα και άλλες προτάσεις, δεν θέλω να πω περισσότερα για αυτό. Επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στις διαπραγματεύσεις που είχαμε οι άνθρωποί του μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν. Τόσο ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και οι συνεργάτες του. Δεν θα πήγαινα κάπου που δεν θα ήμουν επιλογή προέδρου και προπονητή».

-Ο συναγωνισμός στον πρωταθλητή θα είναι πολύ μεγάλος και οι απαιτήσεις αυξημένες. Θα τα καταφέρεις;

«Πιστεύω στον εαυτό μου. Νιώθω έτοιμος. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί στον Πανιώνιο, και όχι μόνο, δεν πίστευαν ότι θα έχω αυτήν την εξέλιξη! Ομως, με υπομονή και σκληρή δουλειά τα κατάφερα. Και ανάγκασα κάποιους να αλλάξουν γνώμη! Θα αλλάξω γνώμη και σε αυτούς που δεν πιστεύουν πως μπορώ να "πιάσω" στον Ολυμπιακό!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα