«Πυρ» ξανά στην Κουρομπύλια!

Γιώργος Φραδελάκης
«Πυρ» ξανά στην Κουρομπύλια!

bet365

Στόχος ανεγκέφαλων έγινε και πάλι η Χρυσούλα Κουρομπύλια, καθώς στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ηράκλειο κάποιος της έριξε ένα πλαστικό ποτήρι καφέ!

Αυτή την φορά βέβαια ο «δράστης» δεν είχε το ίδιο καλό... σημάδι μ' εκείνον στην αναμέτρηση του Άρη με τον Αστέρα στο «Κλ. Βικελίδης» όταν την πέτυχε ένα πλαστικό μπουκάλι, καθώς την Κυριακή το ποτήρι δεν την βρήκε. Αξιοσημείωτο πάντως ότι την συγκεκριμένη σκηνή παρακολούθησε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή των Κρητικών, Μηνά Πίτσου που καθόταν αρκετά κοντά, κάνοντας έντονες παρατηρήσεις στον οπαδό για την πράξη του.

Το περιστατικό συνέβη στο 78ο λεπτό της συνάντησης και ήταν μάλιστα αιτία για να δημιουργηθεί και μία ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα