«Ζαχαρώνει» Κλέιτον ο ΠΑΟΚ

«Ζαχαρώνει» Κλέιτον ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Ζαχαρώνει» Κλέιτον ο ΠΑΟΚ

bet365

Τον Σίλβα Κλέιτον φέρεται να έχει στο «στόχαστρό» του ο ΠΑΟΚ, που δείχνει να μην μένει... ασυγκίνητος απ' την καλή σεζόν που διανύει ο παίκτης.

Το συμβόλαιο του 28χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και με δεδομένο την διοικητική αβεβαιότητα στο που επικρατεί στον Παναθηναϊκό, οι... σειρήνες για τον Βραζιλιάνο έχουν ήδη αρχίσει. Όπως αναφέρουν τα «Σπορ του Βορρά», ο ΠΑΟΚ έχει στο... μπλοκάκι του τον Βραζιλιάνο άσο, κάνοντας μάλιστα και μία διερευνητική επαφή τόσο με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τους «πράσινους».

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως:

«Στα υπ' όψιν ο Σίλβα Κλέιτον. Στα 28 του χρόνια πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό και σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται από την αρχή της σεζόν.

Η αναφορά γίνεται για τον Βραζιλιάνο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος είναι γνωστός και από τη θητεία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πώς, όμως, "εμπλέκεται" το όνομα του Κλέιτον με τον ΠΑΟΚ; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι επιτελείς του "Δικέφαλου" έχουν κάνει διερευνητική συζήτηση με τον παίκτη και τον ατζέντη του για να διαπιστώσουν εάν συντρέχουν οι προϋποθέσεις να έρθει ο Κλέιτον το καλοκαίρι στην Τούμπα.

Οι συζητήσεις μόνο τυχαία δεν έγιναν. Είπαμε, ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί πολύ καλό πρωτάθλημα, αλλά το βασικό είναι πως το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Συζητήσεις έχουν γίνει και με τους "πράσινους", όμως, το διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και οι κόντρες των μεγαλομετόχων του, επηρεάζει λογικά και την ψυχολογία των παικτών του.

Ο Κλέιτον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, αλλά τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο αυτήν τη χρονική περίοδο που διανύουμε. Πολλά μπορούν να αλλάξουν μέχρι τα μέσα Μαίου, οπότε και θα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, αξιολόγησε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Σίλβα Κλέιτον, τα οποία ταιριάζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό με τα στοιχεία που αναζητούν οι επιτελείς του "Δικέφαλου" και ο Μπόλονι σε έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί πιο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ. Το βασικό είναι πως έγιναν οι πρώτες συζητήσεις και η προεργασία, ενώ για το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τα τέλη Μαίου.

Εφόσον ο Κλέιτον δε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Παιανία και τη νέα αγωνιστική περίοδο, τότε υπάρχουν σοβαρές προοπτικές ο ΠΑΟΚ να κινηθεί δραστήρια για την απόκτησή του. Και άλλες περιπτώσεις παικτών που θα μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι από τις ομάδες τους αξιολογούν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για ελεύθερους παίκτες, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα