«Ζεστή» για Μπίαρσμιρ η Κοπεγχάγη

«Ζεστή» για Μπίαρσμιρ η Κοπεγχάγη

Γιώργος Φραδελάκης
«Ζεστή» για Μπίαρσμιρ η Κοπεγχάγη

bet365

Ακόμα ένας «μνηστήρας» μπαίνει στην... σειρά για τον Ματίας Μπίαρσμιρ, αφού μετά την Γκέτεμποργκ, τα Μέσα της Δανίας υποστηρίζουν ότι και η Κοπεγχάγη κοιτάει την περίπτωσή του.


Ο Σουηδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, που σημειωτέον έχει ήδη καταθέσει προσφυγή, φέρεται να «ζαχαρώνει» ακόμα ένας σύλλογος της Δανίας. Μάλιστα ο... ενδιαφερόμενος αυτή την φορά είναι μία ομάδα που και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει και συγκεκριμένα το 2008, με τους «πράσινους» ωστόσο να βγαίνουν στο τέλος νικητές σ' εκείνη την μάχη με την Κοπεγχάγη και να κάνουν τον παίκτη δικό τους.

Τα Μέσα ενημέρωσης της Δανίας υποστηρίζουν πως το άσο του «τριφυλλιού», θέλουν εκτός απ' την Γκέτεμποργκ και οι πρωταθλητές Δανίας, οι οποίοι σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος είναι αρκετά πιθανό να πλησιάσει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα