«Ποτέ διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ»

«Ποτέ διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ποτέ διαφήμιση στην πλάτη του ΠΑΟΚ»

bet365

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει επαφές με επιχειρηματίες προχώρησε ο Ζήσης Βρύζας, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψει να διαφημιστούν πρόσωπα στην πλάτη του ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου του Βορρά» παραδέχτηκε στην γραπτή δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου πως το τελευταίο διάστημα είχε επαφές με επιχειρηματίες,στην προσπάθεια ανεύρεσης πόρων για τον ΠΑΟΚ. Υποστήριξε ωστόσο ότι αυτό που ζητάει απ' όλους είναι έγγραφη εκδήλωση του ενδιαφέροντός τους, καθώς επίσης και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον πέντε εκ. ευρώ.

Το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά πληρώνει 2.05 στην bet-at-home

Αναλυτικά η δήλωση του Ζήση Βρύζα:

«Λόγω του πλήθους των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά με τις επαφές μου με διάφορους επιχειρηματίες με σκοπό την ανεύρεση επενδυτών για την ομάδα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ορισμένες διευκρινίσεις για να μην δημιουργείται σύγχυση στον κόσμο μας.

Καταρχήν είναι αλήθεια ότι του τελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχει την δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την Π.Α.Ε . Π.Α.Ο.Κ. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματά τους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί από τέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα, που παρά την θέλησή μου είδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρω επίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που είναι και ο αρμόδιος να έχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικό χαρακτήρα.

Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχία τους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τους ενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες. Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μην αφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ., πράγμα που μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».

Ζήσης Βρύζας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα