Δεν βλέπει «φως» και φεύγει ο Φερέιρα

Δεν βλέπει «φως» και φεύγει ο Φερέιρα

Gazzetta team
Δεν βλέπει «φως» και φεύγει ο Φερέιρα

bet365

Μετά το διοικητικό και οικονομικό κομμάτι στον Παναθηναϊκό, ρημάζει και το αγωνιστικό τμήμα όπου ο Φερέιρα όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν για να ακολουθήσουν οι παίκτες.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή την αδράνεια που εξακολουθεί και υπάρχει στα διοικητικά θέματα του Παναθηναϊκού και όπως λέει στο περιβάλλον του δεν βλέπει να βρίσκεται άμεσα κάποια λύση. Ως εκ τούτου, η απογοήτευσή του είναι μεγάλη και τονίζει στους ανθρώπους του «δεν πλέον πως θα βρεθεί λύση εδώ που φτάσαμε»...

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει οριοθετήσει τη λήξη των πλέι οφ ως τη στιγμή που πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του, αφού έχει καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες, έχει επιδείξει πολλή υπομονή σε πολλά θέματα, όμως αν μέχρι τότε πάλι δεν έχει προκύψει κάτι θετικό, τότε θα αποχωρήσει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο μόνος τρόπος να παραμείνει στο Τριφύλλι θα είναι αν έχει δει μέχρι τότε κάποια δραστική αλλαγή στα διοικητικά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες της ομάδας, αφού αρκετοί καταβάλλουν τεράστια υπομονή και δεν προτίθεται να ακολουθήσουν τον δρόμο του Μπίαρσμιρ. Αν όμως δεν δουν κι εκείνοι αλλαγές μέχρι το τέλος των πλέι οφ, τότε μετά την φυγή Φερέιρα αναμένεται ένας – ένας να προχωρήσουν σε προσφυγές για τα δεδουλευμένα τους, κάτι που θα οδηγήσει στην οριστική διάλυση του Τριφυλλιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα