Ο… κακός τους ο καιρός!

Ο… κακός τους ο καιρός!

bet365

Κέρκυρα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Ν. Σμύρνη… Σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές παίζεται μια χρονιά, αφού η 29η αγωνιστική ίσως κρίνει ποιες ομάδες θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας. Στις 7μ.μ. η έναρξη των αγώνων, με τον καιρό να δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στα γήπεδα.

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το ζευγάρι του περυσινού τελικού θα αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο περίπου δέκα μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνο από εκείνο το παιχνίδι. Πολλά είναι διαφορετικά, αλλά όχι η επιθυμία του Ατρόμητου να πάρει εκδίκηση από την ΑΕΚ και παράλληλα να προετοιμαστεί για τον φετινό τελικό. Πέρα από το γόητρο, το παιχνίδι είναι κρίσιμο αφού θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κατάταξη και τη βαθμολογία στα πλέι οφ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να φτάσουν τον Ατρόμητο και να μην χάσουν επαφή με τον ΠΑΟΚ, που την ίδια ώρα λογικά δε θα έχει πρόβλημα κόντρα στη Δόξα Δράμας.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 4
ΤΡΟΪΚΑ: Κουκουλάκης, Σαραϊδάρης, Αλεξέας
ΚΟΥΡΕΜΑ: Λυμπερόπουλος (τιμωρ.), Κοντοές, Σιαλμάς (τραυμ.) – Αναστασάκος (τιμωρ.), Σφακιανάκης, Πίτου Γκαρσία (τραυμ.)
SPREAD: ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0, Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2, ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 2-1 / Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0, Εργοτέλης-Ατρόμητος 2-2, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο γκολ…! Σε 27 παιχνίδια που έχουν παίξει οι δύο ομάδες, μόνο μια φορά δεν σκόραραν. Στην επιστροφή του Ατρόμητου στην Α’ Εθνική και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2005-06 ήταν το μοναδικό παιχνίδι το οποίο έληξε 0-0 κι έκτοτε όλα τα ματς για τη Super League έχουν το λιγότερο ένα γκολ. Αυτό είναι και το αγαπημένο αποτέλεσμα των δύο ομάδων, αφού το βρίσκουμε τέσσερις φορές σε έντεκα παιχνίδια και δύο συνεχόμενες για το πρωτάθλημα.
ΕΥΡΩ: Με βάση και όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, το under θα είναι η επιλογή μας για το παιχνίδι. Κάτω από 2,5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1,60 στη Bwin, που προσφέρει 2,80 για να σημειωθούν λιγότερα από 1,5 γκολ. Το πρώτο είναι ασφαλές, το δεύτερο αν κι έχει ρίσκο, είναι καλή επιλογή.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ελάχιστο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Αστέρα ελάχιστα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Η ομάδα της Πελοποννήσου έχει μοναδικό κίνητρο να είναι πρώτη επαρχιακή ομάδα, ενώ ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τη διαφορά στα πλέι οφ. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι ότι οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την έλλειψη διαφορετικού κινήτρου με τρία στα τρία, ενώ ο Αστέρας έχει τρεις σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 3
ΤΡΟΪΚΑ: Κομίνης, Κούλα Χασάν, Φραγκιαδάκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Μπαρτολίνι (τιμωρ.) – Βύντρα, Κατσουράνης, Σιμάο, Ρούντολφ (τιμωρ.), Ζέκα (τραυμ.).
SPREAD: Ολυμπιακός-Αστέρας 7-2, Αστέρας-ΟΦΗ 2-2, Άρης-Αστέρας 0-1 (διακ.) / ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1, Παναθηναϊκός-Άρης 1-0, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 0-3.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Ζεσουάλντο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάρει πάνω του την κατάσταση στον Παναθηναϊκό και προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα ζωντανή, τη στιγμή που όλα την οδηγούν στην αποσύνθεση. Ο τεχνικός του τριφυλλιού επαναστάτησε κατά του Κουΐνσι για την αργοπορία στην προπόνηση και μοιάζει ο μοναδικός που θέλει ακόμα να βλέπει το σύλλογο να λειτουργεί άρτια και επαγγελματικά.
ΕΥΡΩ: Οι απουσίες του Παναθηναϊκού είναι πολλές για να μην της λάβουμε υπόψη. Έτσι, σ’ ένα σχετικά αδιάφορο ματς. το «Χ» φαντάζει ως το πιθανότερο σημείο και το 3,30, απόδοση στην οποία προσφέρεται στην Vistabet, ιδιαίτερο ελκυστικό.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο ένας από τους δύο τελικούς της αγωνιστικής. Ο Εργοτέλης έχει κατορθώσει τις τελευταίες αγωνιστικές να ισορροπεί ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Ισοφάρισε τον Ατρόμητο κι έμεινε ζωντανός, δέχτηκε γκολ από την Δόξα κι έπεσε ξανά σε κώμα. Οι Κρητικοί με 29 βαθμούς θέλουν πάση θυσία τη νίκη και ιδανικά να μην κερδίσει η Κέρκυρα τον ΟΦΗ. Ο Λεβαδειακός έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους από τον Εργοτέλη και πέντε από την επικίνδυνη ζώνη, γεγονός που αναμφίβολα του χαρίζει μια σιγουριά παραπάνω και τον βολεύει ακόμα και η ισοπαλία στο Ηράκλειο.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Σιδηρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαγιάνης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Χωρίς νέα προβλήματα ο Εργοτέλης - Λισγαράς, Μελισσάς, Μεντί (τιμωρ.).
SPREAD: ΠΑΣ-Εργοτέλης 1-1, Εργοτέλης-Λεβαδειακός 2-2, Δόξα-Εργοτέλης 1-1. / Δόξα-Λεβαδειακός 0-2, Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην παράδοση! Συνολικά, με τέσσερις νίκες του Λεβαδειακού, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες του Εργοτέλη, μιλάμε για εντελώς μοιρασμένη παράδοση. Υπάρχει, όμως, ο παράγοντας έδρας που τα ανατρέπει. Οι Κρητικοί έχουν κερδίσει τρεις φορές τον Λεβαδειακό στο Ηράκλειο, έχουν παραχωρήσει μια ισοπαλία κι έχουν χάσει μόλις μια φορά, γεγονός που τους δίνει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα. Επιπλέον, έχουν τρία σερί παιχνίδια χωρίς ήττα από τους Βοιωτούς και δύο σερί νίκες με σκορ 1-0.
ΕΥΡΩ: Ο Εργοτέλης θέλει πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι και βασικά το θέλει πολύ περισσότερο από τον Λεβαδειακό. Αυτό αρκεί για να του δώσει τη νίκη και σε αυτό θα ποντάρουμε. Ο άσος προσφέρεται στο 1,73 στην Sportingbet.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΦΗ

Ο δεύτερος τελικός! Έστω κι αν η μία ομάδα τα παίζει όλα για όλα και η άλλη μοιάζει να πηγαίνει για τουρισμό. Ο ΟΦΗ, ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, έχει πάρα πολλές απουσίες και δεν έχει κίνητρο στην Κέρκυρα. Το ίδιο, όμως, ίσχυε και την προηγούμενη αγωνιστική, όμως κέρδισε τον Παναιτωλικό και τον καταδίκασε! Η Κέρκυρα έμεινε ζωντανή χάρη στο απίστευτο διπλό στο Στάδιο Καραϊσκάκη και ψάχνει μόνο νίκη για να κατορθώσει να μείνει στην κατηγορία. Ή για να ακριβολογούμε να έχει ελπίδες για παραμονή, αφού ίσως από μόνοι τους οι τρεις βαθμοί να μην φτάνουν και να χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Τσιτσώνης, Καρσιώτης, Δημητριάδης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Κοντοδήμος (τιμωρ.), Τσίγκας (αμφ.) – Βερόν, Γεωργίου, Καλαΐτζιτς, Παπουλής, Σίσιτς (τιμωρ.), Καμπάνταης (τραυμ.).
SPREAD: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4, Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-2, Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1 / ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 0-1, Αστέρας-ΟΦΗ 2-2, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Τίμο Καβακά! Διαδέχτηκε αθόρυβα τον Χάβι Γκαρσία και πλέον με εκκωφαντικό θόρυβο οδηγεί την Κέρκυρα στην παραμονή. Ο Έλληνας τεχνικός έχει στο ενεργητικό του ως τώρα μια ισοπαλία με την ΑΕΚ και τη νίκη επί του Ολυμπιακού και έβαλε από το πουθενά την Κέρκυρα στο παιχνίδι της παραμονής. Ο 40χρονος τεχνικός χωρίς την εμπειρία της μεγάλης κατηγορίας και με μοναδικό… αγροτικό τις μικρές Εθνικές κατηγορίες έπεσε στα βαθιά του… Ιονίου και μέχρι τώρα δείχνει να μην κινδυνεύει με πνιγμό!
ΕΥΡΩ: Με τον άσο να προσφέρεται και λογικά πολύ χαμηλά και με απόδοση μόλις στο 1,40 θα προτιμήσουμε το under 2,5 γκολ. Η απόδοση 1,70 στη Vistabet για λιγότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα είναι η επιλογή μας.

ΠΑΟΚ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Επιστροφή στην αδιαφορία… Το καλό νέο για τον ΠΑΟΚ είναι ότι μετά από τρεις μήνες θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει εκ νέου στην Τούμπα. Το κακό είναι ότι αν βάλει κάτω τους βαθμούς που έχασε φέτος στα εύκολα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη θα βρει και το λόγο που έμεινε τόσο μακριά από τις δύο πρώτες θέσεις. Ο δικέφαλος έχει να κερδίσει στην έδρα του από τις 21 Ιανουαρίου και τη νίκη επί του Πανιωνίου με 1-0 και λογικά απέναντι στη Δόξα Δράμας δεν θα έχει πρόβλημα, αφού θέλει και να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 1
ΤΡΟΪΚΑ: Καλογερόπουλος, Ακρίβος, Τσολάκης
ΚΟΥΡΕΜΑ: Λαζάρ, Φωτάκης (τιμωρ.) – Αμπουμπακάρι, Βέρτζος (τιμωρ.).
SPREAD: Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-4, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 1-2, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 0-0 / Δόξα-Λεβαδειακός 0-2, Ξάνθη-Δόξα 1-0, Δόξα-Εργοτέλης 1-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Στέφανο Αθανασιάδη! Η καλύτερή του χρονιά με τον ΠΑΟΚ ίσως αποδειχθεί και η τελευταία. Ο νεαρός επιθετικός που έχει σκοράρει δέκα φορές στη φετινή σεζόν, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υπό παραχώρηση παικτών και κάθε του εμφάνιση στην Τούμπα μπορεί να είναι και συλλεκτική. Ο Αθανασιάδης ήταν εκείνος που είχε σκοράρει και στη τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
ΕΥΡΩ: Με την επιλογή του άσου να μην τίθεται καν στο τραπέζι, θα ψάξουμε το over 2,5 γκολ. Ο ΠΑΟΚ θέλει μια επιβλητική νίκη και η απόδοση 1,95 στη Bwin είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Ο τελευταίος χορός… Δύο ομάδες απογοητευμένες, παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, έστω κι αν μοιάζει καμένο. Ο Παναιτωλικός ακόμα και με νίκη επί του Άρη, θέλει περισσότερα θαύματα κι από εκείνα της Μ. Εβδομάδας για να παραμείνει στην κατηγορία και απλά θέλει να κλείσει με ψηλά το κεφάλι. Ο Άρης θα ξέρει ως την ώρα της σέντρας τι θα απογίνει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και αν θα έχει τουλάχιστον μαθηματικές ελπίδες για να μπει στα πλέι οφ, γιατί και εκείνου οι ρεαλιστικές πιθανότητες είναι απειροελάχιστες.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Βοσκάκης, Ελευθερίου, Σταματόγλου
ΚΟΥΡΕΜΑ: Άντι, Μητρόπουλος (τιμωρ.) – Καζναφέρης (τιμωρ.), Καστίγιο, Ουμπίδες (τραυμ.).
SPREAD: ΑΕΚ-Παναιτωλικός 1-0, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1, ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0. / Άρης-Πανιώνιος 4-2, Παναθηναϊκός-Άρης 1-0, Άρης-Αστέρας 0-1 (διακ.).
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στον Γιάννη Νταλακούρα! Σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, βρίσκουμε «ίντριγκα» στο πρόσωπο του νέου προπονητή του Παναιτωλικού, τρίτου κατά σειρά τη φετινή σεζόν. Ο 49χρονος τεχνικός θα ξεκινήσει την τρίτη του θητεία στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου με εκείνες του Δεκέμβριος 1999-Νοέμβριος 2000 (29 ματς) και Γενάρης 2010-Γενάρης 2011 (34 ματς) να έχουν προηγηθεί. Ο βετεράνος άσος της Αναγέννησης Άρτας θα κάνει το ντεμπούτο του σε ματς της Super League, διαδεχόμενος τον Τάκη Λεμονή.
ΕΥΡΩ: Επειδή ο Άρης έχει βασικές απουσίες και θα έχει δυσκολία να φτάσει στην αντίπαλη εστία, θα επιλέξουμε τον άσο του Παναιτωλικού. Προσφέρεται στο 2,15 στη Sportingbet και μοιάζει καλή επιλογή.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ

Τρίτο και να καίει… Μετά την αναμέτρηση σε Ηράκλειο και Κέρκυρα, το Πανιώνιος-Ξάνθη είναι εκείνο που έχει το περισσότερο ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο παρασκήνιο του… υποβιβασμού και σε δεύτερο πλάνο, όμως δεν μένουν εκτός σεναρίων. Αμφότερες οι ομάδες απέχουν τέσσερις βαθμούς από την Κέρκυρα και ο χαμένος θα πρέπει να παίξει την επιβίωσή του την τελευταία αγωνιστική, ενώ θεωρητικά η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν από τους δύο. Ο Πανιώνιος έχει να παίξει στο φινάλε με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ η Ξάνθη υποδέχεται τον Εργοτέλη.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports Highlights
ΤΡΟΪΚΑ: Σπάθας, Τάτσης, Γούκος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Ρόβας (τραυμ.) - Βάλλας, Φλίσκας (τιμωρ.)
SPREAD: Άρης-Πανιώνιος 4-2, Πανιώνιος-Λεβαδειακός 2-0, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 3-0. / Ατρόμητος-Ξάνθη 1-0, Ξάνθη-Δόξα 1-0, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στην παράδοση! Η Ξάνθη είναι από τις ομάδες που έχουν την καλύτερη παράδοση στη Νέα Σμύρνη. Η ακριτική ομάδα έχει κατορθώσει να κερδίσει εννέα φορές στην… πλατεία και να αποσπάσει πέντε ισοπαλίες, ενώ φυσικά έχει ηττηθεί και δέκα φορές. Στον πρώτο γύρο η Ξάνθη επικράτησε με 1-0, ενώ και πέρυσι είχε κερδίσει τον Πανιώνιο με 2-0.
ΕΥΡΩ: Είναι παιχνίδι που φαντάζει δύσκολο να στοιχηματίσεις. Η επιλογή μας θα είναι το over 2,5 γκολ με τη λογική ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και ότι θα ψάξουν τη νίκη για να μην μπλεχτούν την τελευταία αγωνιστική. Επιλέγουμε ως απόδοση το 2,55 της Vistabet.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αφού εξαντλήσαμε τα παιχνίδια με… άγχος και αδιαφορία, φτάνουμε στην ευφορία. Ο ΠΑΣ εξασφάλισε την παραμονή του μετά Βαΐων και Κλάδων την προηγούμενη Κυριακή και τώρα μπορεί να το διασκεδάσει. Ο Ολυμπιακός που είναι πρωταθλητής εδώ και 15 μέρες δεν έκανε φιέστα κι ασχολείται περισσότερο με τη διαδοχή του Ερνέστο Βαλβέρδε και το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες περνάει σε δεύτερη μοίρα. Βαθμολογικά δεν υπάρχει το παραμικρό κίνητρο και απλά αμφότεροι θα παίξουν με τον ενθουσιασμό τους.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ: Novasports 2
ΤΡΟΪΚΑ: Δημητρόπουλος, Αναστασόπουλος, Γεωργαράκος
ΚΟΥΡΕΜΑ: Τζημόπουλος (τιμωρ.), Κώτσιος (τραυμ.) – Μέλμπεργκ (τιμωρ.).
SPREAD: ΠΑΣ-Εργοτέλης 1-1, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ 1-2, ΠΑΣ-ΑΕΚ 2-1 / Ολυμπιακός-Αστέρας 7-2, Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-1.
ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ: Στο ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα υπάρχουν πολλοί που έχουν ερυθρόλευκοι παρελθόν κι εκείνος που είχε το πιο πρόσφατο δεν θα είναι στο γήπεδο. Ο Γιάννης Ζαραδούκας θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα, όντας ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, αφού αρχικά δεν πήρε ευκαιρίες στον Ολυμπιακό και όταν βρήκε ευκαιρία στον ΠΑΣ, υπέστη ρήξη χιαστών στην πέμπτη του εμφάνιση με την ομάδα. Ο 26χρονος μπακ πρόσφατα δήλωσε ότι το καλοκαίρι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό και η θέση του στους επισήμους των Ζωσιμάδων θα έχει ενδιαφέρον!!
ΕΥΡΩ: Το καλύτερο για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να μην ποντάρετε. Οι δύο ομάδες δεν έχουν κίνητρο και τις κάνει απρόβλεπτες, κάτι που φάνηκε και στο προηγούμενο ματς του Ολυμπιακού.

* Το Novasports 1 θα έχει παράλληλη μετάδοση όλων των αγώνων, ενώ στο Novasports Highlights θα μεταδίδονται παράλληλα τα παιχνίδια που παίζεται η παραμονή στην κατηγορία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα