Δεν μετανιώνει ο Λαζάρ

Δεν μετανιώνει ο Λαζάρ

Απόστολος Παγώνης
Δεν μετανιώνει ο Λαζάρ

bet365

Ο Κοστίν Λαζάρ μίλησε για την οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα και για την επιλογή να εργασθεί στην ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος σε συνεντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του αναρωτήθηκε λέγοντας χαρακτηριστικά «ποια κρίση;».

Ο Λάζαρ μίλησε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα «Realitatea.net» για την οικονομική κατάσταση στη χώρα μας και όσα ζει ο ίδιος. «Ηξερα για την κρίση στην Ελλάδα, προτού πάρω μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αλλά στη Ρουμανία, τα προβλήματα είναι περισσότερα από ότι εδώ. Ακουσα επίσης ότι στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά, αλλά τα εμπορικά κέντρα και οι καφετέριες είναι γεμάτα και αναρωτιέμαι που είναι η κρίση; Μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Δε μετανιώνω ούτε στιγμή που πήρα μεταγραφή για την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα