«Να πολεμήσουμε όλοι μαζί»

Gazzetta team
«Να πολεμήσουμε όλοι μαζί»

bet365

Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Νταλακούρας θέλει να εκμεταλλευτεί τις λίγες ελπίδες για παραμονή, και να δείξουν την ψυχή που μπορεί να βγάλει η ομάδα και όλος ο κόσμος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

Στο τι ψάχνει από εδώ και πέρα η ομάδα: «Από τη στιγμή που βρίσκεται σε τόσο δύσκολη θέση, αυτό που ψάχνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε τις λίγες ελπίδες που μας έχουν απομείνει. Το σημαντικότερο είναι ότι θέλω η ομάδα σε αυτά τα δύο παιχνίδια να δείξει και να επιβεβαιώσει ότι δεν ήταν ομάδα γι αυτή τη θέση. Δεν ήταν παίκτες γι αυτή τη θέση αυτή τη στιγμή».

Στο αν ο Παναιτωλικός ήταν ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς: «Θα μου επιτρέψετε να μην πούμε πολλά για το παρελθόν. Θεωρώ ότι όλος ο κόσμος που παρακολουθούσε από κοντά την ομάδα έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, παρά να επιμείνω στο ότι το ρόστερ δεν ήταν για να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Το λέω εγώ, το λέει η διοίκηση, το λένε οι δημοσιογράφοι οι προπονητές και όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Έχουμε καιρό, πρώτα η διοίκηση και μετά οι υπόλοιποι να ψάξουμε τι πήγε στραβά και βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση».

Στο πού ποντάρει ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών: «Το πρώτο που θέλω να γίνει, είναι αυτά τα παιδιά να καταλάβουν τον κοινό σκοπό και να πολεμήσουν όλοι μαζί. Πρώτα πρέπει να γίνουμε ομάδα και όλοι στο γήπεδο να έχουν τον ίδιο στόχο».

Στο αν σε δύο αγωνιστικές θα μπορέσουν να πετύχουν ό,τι δεν πέτυχαν στις 28 προηγούμενες: «Δεν ξέρω σε τι βαθμό, αλλά νοιώθω ότι μπορούμε ξεκινώντας από το παιχνίδι με τον Άρη να δείξουμε την ψυχή που μπορεί να βγάλει η ομάδα και όλος ο κόσμος. Ανέκαθεν ο Παναιτωλικός έβγαζε ψυχή στο γήπεδο και είναι το πρώτο που θέλω να γίνει».

Στα συναισθήματα του κόσμου: «Υπάρχει μεγάλη πίκρα στον κόσμο. Όλοι φανταζόμαστε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά. Τους καταλαβαίνω, αλλά θέλω να πω ότι είμαστε ο Παναιτωλικός, ζούμε τόσα χρόνια, πάνω από 85 και θα προσπαθήσουμε να ζήσουμε άλλα τόσα και περισσότερα. Δεν θέλω να θεωρηθεί ως... λιβάνισμα, αλλά πιστεύω ότι η παρουσία του Φώτη Κωστούλα μας δίνει κουράγιο και δύναμη να πιστεύουμε αυτό που είπα».

Στις ευθύνες που έχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ: «Η αλήθεια είναι ότι μια προσπάθεια είναι πάντα ομαδική και στα καλά και στα κακά. Είναι αδιανόητο να πούμε ότι φταίει ένας ή δύο, αφού φταίνε όλοι. Πάντα, όμως, υπάρχει και το ανάλογο ποσοστό, σε άλλους μεγαλύτερο και σε άλλους μικρότερο».

Στο αν οι παίκτες γνωρίζουν το μερίδιο των ευθυνών τους: «Το γνωρίζουν, αλλά έχουν δυνατότητα και οι παίκτες και εμείς να αποδείξουμε αυτά τα λίγα που μπορούμε σε αυτούς τους δύο αγώνες. Να ενισχύσουμε την άποψη ότι είμαστε για κάτι παραπάνω και δεν μας άξιζε αυτό που βιώνουμε».

Στο αν θα παραμείνει και του χρόνου στην τεχνική ηγεσία: «Θα ήθελα να πω για μένα προσωπικά ότι είμαι άνθρωπος της ομάδας. Όλη μου η ζωή έχει δεθεί με τον Παναιτωλικό και οφείλω και στα καλά και στα άσχημα να είμαι κοντά στην ομάδα. Είναι άσχημη η κατάσταση, αλλά είμαι εδώ, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και μετά έχουμε χρόνο να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε κάτι καλό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα