Στο... σκαμνί ο Άρης και ένσταση!

Νίκος Τσιώκος
Στο... σκαμνί ο Άρης και ένσταση!

bet365

Ο Άρης ήταν η μοναδική ομάδα που κλήθηκε σε απολογία την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ για τη ρίψη του μπουκαλιού στην βοηθό διαιτητή, Χρύσα Κουρομπύλια, με τους «κίτρινους» να κάνουν ένσταση για τη διακοπή!

Τις κλήσεις σε απολογία ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η Σούπερ Λιγκ, με τον Άρη να είναι η μοναδική ομάδα λόγω της ρίψης του μπουκαλιού, που τραυμάτισε τη Χρύσα Κουρομπύλια, και που οδήγησε τον Τριτσώνη στην απόφαση να διακόψει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς έκαναν ένσταση για τη διακοπή του αγώνα, η οποία θα εκδικασθεί αύριο, Τρίτη, με τις δυο ΠΑΕ να καλούνται να δώσουν το παρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Τρίτη 10/04/2012 και ώρα 15:00 τις παρακάτω ΠΑΕ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 1 επ, 21 του Κ.Α.Π. της ΕΠΟ

Β ) ΠΑΕ ΑΡΗΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα): «Με βάση την από 9-4-2012 ένστασή σας κατά της αντικανονικής διακοπής του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της προκειμένου να την υποστηρίξετε».

Γ) ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα): «Με βάση την από 9-4-2012 ένσταση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αντικανονική διακοπή του αγώνα ΠΑΕ ΑΡΗΣ – ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που τελέσθηκε στις 8-4-2012, καλείσθε την Τρίτη 10-4-2012 και ώρα 15.00. κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να αντικρούσετε την εν λόγω ένσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα