«Θετικά μηνύματα για ΑΕΚ από UEFA»

«Θετικά μηνύματα για ΑΕΚ από UEFA»

Gazzetta team
«Θετικά μηνύματα για ΑΕΚ από UEFA»

bet365

Αισιόδοξος όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, τονίζοντας ότι τα μηνύματα της UEFA είναι θετικά και πρόσθεσε ότι αν δεν υπήρχε το δάνειο του Ντέμη η ΑΕΚ δεν θα είχε πετύχει τίποτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Δημητρέλος στο ΣΚΑΪ:

«Τα μηνύματα που παίρνουμε είναι θετικά. Καταφέραμε και προλάβαμε να καταθέσουμε τον φακελο έξι μεγάλα ντοσιέ. Θεωρώ οτι είμαστε έτοιμοι και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος κι ευελπιστούμε του χρόνου με σωστή διαχείριση να προσπαθήσουμε. Βέβαια απαραίτητη προυπόθεση είναι να πάρουμε την αδειοδότηση», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Ένωσης για να τονίσει στη συνέχεια:

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας: «Στην ΑΕΚ δεν αξίζει η 5η θέση και να σκεφτόμαστε αν θα βγούμε στα πλέι-οφ. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ανταπεξέλθει των δυσκολιών και όλη στην ΑΕΚ αναγνωρίζουν σε αυτά τα παιδιά τι έχουν προσφέρει».

Διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό στο ματς ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ σε απόδοση 3.70 στην bwin

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος έχει κουραστεί και είναι απογοητευμένος. Αυτό που θέλω να ζητήσω είναι να εκτιμήσει την προσπάθειά μας και ίσως να αισθάνεται λίγο απογοητευμένος αλλά ας έρθει κοντά μας τον χρειαζόμαστε».

για το ποσό που εξασφάλισε ο Ντέμης Νικολαϊϊδης: «Αν δεν υπήρχε αυτό το ποσό δεν θα είχαμε πετύχει τίποτα. Δεν είχε καμία υποχρέωση αλλά το έκανε. Ελπίζω οι θυσίες που έχουμε κάνει όλοι να μην μείνουμε στις θυσίες και μετά απο ένα μήνα το χαμόγελο να είναι πιο πλατύ και ο κόσμος να χαμογελάει με μας»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα