Αισιοδοξία για Δώνη στο Περιστέρι

Αισιοδοξία για Δώνη στο Περιστέρι

Gazzetta team
Αισιοδοξία για Δώνη στο Περιστέρι

bet365

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του Γιώργου Δώνη στον Πανιώνιο και θα ξεκαθαρίσει στη συζήτηση που θα έχει με τον Γιώργο Σπανό αμέσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει τονίσει ότι προτεραιότητά του είναι να δοκιμάσει την τύχη του σε ομάδα του εξωτερικού και μάλιστα έχει δώσει τα δικαιώματά του σε γραφείο μάνατζερ από την Ολλανδία. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν βρει ομάδα τότε ο Ατρόμητος θα έχει τον πρώτο λόγο.

Από την πλευρά της η διοίκηση των Περιστεριωτών είναι αισιόδοξη για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ο Γιώργος Σπανός θέλει να γνωρίζει μέσα στο Μάιο ποιος θα είναι ο προπονητής της νέας σεζόν, αφού ο Ατρόμητος θα έχει αυξημένες υποχρεώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα