Ξανά «ντου» για Μανωλά

Ξανά «ντου» για Μανωλά

Γράφει ο... Αετός!
Ξανά «ντου» για Μανωλά

bet365

Η ΑΕΚ στρέφεται και πάλι στην ανανέωση του Κώστα Μανωλά, ο οποίος μένει ελεύθερος σε λίγες εβδομάδες. Σκοπός η υπογραφή νέου συμβολαίου, και αν δεχτεί ο ίδιος ακόμη για να... πουληθεί!

Όπως είναι γνωστό, η ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει το πιο σημαντικό περιουσιακό της στοιχείο, που δεν είναι άλλο από τον Κώστα Μανωλά. Γι΄ αυτό σκοπεύουν άμεσα να επιστρατεύσουν όλα τα όπλα τους ώστε να επικεντρωθούν και πάλι στις διαπραγματεύσεις μαζί του και να κερδίσουν την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, αφού το ισχύον λήγει σε λίγες εβδομάδες.

Λεπτομέρειες για το σχέδιο δράσης της Ένωσης και πως σκοπεύει να δελεάσει οικονομικά τον παίκτη αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες και μετά τις πρώτες επαφές μαζί του, αφού την υπόθεση ουσιαστικά θα την ολοκληρώσει η επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ που θα αναλάβει δράση στα τέλη Απριλίου.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη υπογραφή του με «κάθε κόστος», αφού αν δεν δεχθεί να συνεχίσει στην ΑΕΚ και επιθυμεί να φύγει στο εξωτερικό, τότε θα γίνουν προσπάθειες να υπογράψει μόνο για να... πουληθεί και να αποκομίσει κάποια σημαντικά χρήματα η ΠΑΕ. Αυτή είναι και η... κυνική πλευρά της υπόθεσης, που όμως τα μέλη της ΠΑΕ δεν διστάζουν πλέον να παραδεχθούν ανοικτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα