«Θα κυνηγήσουν οι μέτοχοι τον Τζίγκερ»

«Θα κυνηγήσουν οι μέτοχοι τον Τζίγκερ»

Γιώργος Βροντάκης
«Θα κυνηγήσουν οι μέτοχοι τον Τζίγκερ»

bet365

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος αναφέρεται στον Τζίγκερ τονίζοντας πως είναι υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό και αν τελικά πτωχεύσει η ΠΑΕ, τότε οι μέτοχοι θα τον κυνηγήσουν νομικά!

Η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» δημοσίευσε ένα κομμάτι από την 61σέλιδη αγωγή του Γιάννη Βαρδινογιάννη στον Ανδρέα Βγενόπουλο και ο Mr Mig πέρασε στην... αντεπίθεση. Με δήλωση του αναφέρει πως υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι ο Τζίγκερ και αν τελικά πτωχεύσει η ΠΑΕ, οι μέτοχοι μειοψηφίας θα επιδιώξουν την ικανοποίηση των νομικών τους αξιώσεων κατά του κ. Γ. Βαρδινογιάννη μέσω της Δικαιοσύνης»

Κάνε εγγραφή στην sportingbet και πάρε μπόνους 100%

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου:

«Κλασικό παράδειγμα έλλειψης δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι να δημοσιεύει μια εφημερίδα το περιεχόμενο μιας αγωγής με όλα, φυσικά, τα επιχειρήματα του ενάγοντος χωρίς να παρουσιάζονται τα επιχειρήματα του εναγομένου.

Σ΄αυτό το δημοσιογραφικό ολίσθημα προέβει δυστυχώς, εκτός από τις γνωστές φυλλάδες με τους υπόδικους εκδότες, και η εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια ως μια εφημερίδα που μάχεται εναντίον κατεστημένων συμφερόντων με αντικειμενικότητα και δημοσιογραφική δεοντολογία συνεπώς το ολίσθημα αυτό πρέπει, καλόπιστα κατ΄αρχήν, να ερμηνευθεί ως λάθος (κανείς δεν είναι τέλειος, λάθη γίνονται).

Εάν είναι έτσι τότε όχι μόνον εγώ αλλά και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έχουμε ταλαιπωρηθεί επί χρόνια από φασιστικές επικοινωνιακές πρακτικές περιμένουμε μια δημόσια συγνώμη.

Επί της ουσίας, το περιεχόμενο της αγωγής του κ. Γ. Βαρδινογιάννη, που έγινε μόνον για επικοινωνιακούς λόγους, στερείται σοβαρότητας και αυτό θα αποδειχθεί στα δικαστήρια και όχι στα media.

Η προσπάθεια όμως του κ. Γ. Βαρδινογιάννη να αποφύγει τις ευθύνες του για τη σημερινή κατάσταση πτώχευσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω της επικοινωνίας δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη διότι αντίκειται στην κοινή λογική:

Είναι μέτοχος του 54%, τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε πάντα τον έλεγχο της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που διόριζε τις Διοικήσεις και ενέκρινε και υπέγραφε τους οικονομικούς προϋπολογισμούς και τους επίσημους ισολογισμούς, ενώ από την αρχή της πολυμετοχικότητας είχε δηλώσει και «εγγυητής» του Παναθηναϊκού. Κάτω από αυτές τις συνθήκες εάν τελικά πτωχεύσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι μέτοχοι μειοψηφίας θα επιδιώξουν την ικανοποίηση των νομικών τους αξιώσεων κατά του κ. Γ. Βαρδινογιάννη και των Διοικήσεών του μέσω της Δικαιοσύνης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα