100% μπόνους εγγραφής
Ειδήσεις Motosport
Τον Φρανσίσκο Ζουέλα που επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα, θα έχει ο Γιώργος Δώνης στη διάθεσή του για την αναμέτρηση του Ατρομήτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.
Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου υπολογίζει στον Αφρικανό αμυντικό, αλλά όχι στον Γιάννη Σκόνδρα που έμεινε εκτός αποστολής. Ο νεαρός μπακ μένει για δεύτερο σερί ματς εκτός, αφού ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έχασε τις περισσότερες προπονήσεις. Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Ανδρέα Τάτο που είναι τιμωρημένος.
Η αποστολή του Ατρομήτου για το Αγρίνιο αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Καραμάνο, Καραγκούνη, Μπάλλα, Δημούτσο, Νάστο, Σφακιανάκη, Γιαννούλη, Ζουέλα, Τόμας, Φυτανίδη, Αναστασάκο, Επστάιν, Γκαρσία, Μήτρογλου, Μπρίτο.
Σχετικά Άρθρα
Προσφορές Εταιρειών
TV Επιλογές
Πέμπτη, 24 Μαϊου 2012-
OTE SPORT 1ΣΑΝΤΟΣ – ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ02:00
-
OTE SPORT 1ΟΥΝ. ΝΤΕ ΤΣΙΛΕ – ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΚΟΠΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑΔΟΡΕΣ04:30
-
NETΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣA119:00
-
OTE SPORT 2ΡΕΑΛ Μ. - ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛACB21:00
-
OTE SPORT 3ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑACB22:45
-
novasports3ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ - ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤΝΒΑ05:00












Γίνε μέλος στο Gazzetta Community για να αποκτήσεις πρόσβαση στο σχολιασμό άρθρων. Εγγραφή
Προσθήκη σχολίου
Για να δημοσιοποιηθεί το σχόλιό σας θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας. Το email που θα δώσετε πρέπει να είναι πραγματικό προκειμένου να λάβετε την σχετική ειδοποίηση έγκρισης.
* Σημείωση: Δεν θα δημοσιεύονται σχόλια που γράφονται σε greeklish