Καλά λεφτά από Σορεντίνο!

Καλά λεφτά από Σορεντίνο!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Καλά λεφτά από Σορεντίνο!

bet365

Χαμόγελα στην ΑΕΚ για τον Στέφανο Σορεντίνο καθώς πριν λίγο οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του από την Κιέβο στην Παλέρμο για... 3+1 εκατ. ευρώ!

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποχώρησε από την ΑΕΚ το 2008 αλλά ακόμη και τώρα... δίνει λύσεις! Εστω από μακριά... Οταν ο τότε πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ πουλούσε τον Σορεντίνο στην Κιέβο έβαζε στο συμβόλαιο και ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20% και τώρα ήρθε η ώρα η Ένωση να πάρει μια καλή ανάσα στα οικονομικά της. Πριν λίγο οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του Ιταλού πορτιέρε από την ομάδα της Βερόνας στο Παλέρμο και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες προβλέπει άμεσα 3 εκατ. ευρώ στην Κιέβο και άλλο ένα εκατ. ευρώ τον Ιούνιο.

Αυτό σημαίνει ότι από τα 3 εκατ. ευρώ που θα πάρουν τώρα οι Βερονέζοι, στην ΑΕΚ αντιστοιχούν 600.000 ευρώ και από το εκατ. που θα δώσουν οι Σικελοί τον Ιούνιο η Ένωση θα πρέπει να πάρει άλλες 200.000 ευρώ. Με λίγα λόγια, στο ταμείο των Κιτρινόμαυρων έρχονται 800.000 ευρώ και αυτός είναι, αν μη τι άλλο, λόγος για... έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα