Φιλικό και μεταγραφή για Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό και μεταγραφή για Πλατανιά

bet365

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι βρίσκεται ο Πλατανιάς, που θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει μια ακόμα μεταγραφή.

Καλύτερο ξεκίνημα στην παρθενική του συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ δε θα μπορούσε να φανταστεί ο Πλατανιάς, που μετράει μια ισοπαλία και μια νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Έτσι, οι Χανιώτες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συνέχεια. Γι' αυτό βρίσκονται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, με τον ΑΟ Χανιά να είναι ο επικρατέστερος. Από εκεί και πέρα, οι κρητικοί θέλουν να εκμεταλλευτούν, επίσης, την παράταση της ΕΠΟ στις μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του συλλόγου ψάχνονται, κυρίως, για επιθετικό, ωστόσο, δε θα πουν όχι στην απόκτηση ενός μέσου ή ενός αμυντικού, αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Κρήτη. Τέλος, αύριο, Τρίτη, το πρωί οι παίκτες θα πάρουν την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο οποίος είναι στο νησί για περιοδεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα