Επιχείρηση... παιδομάζωμα!

Επιχείρηση... παιδομάζωμα!

Νίκος Αθανασίου
Επιχείρηση... παιδομάζωμα!

bet365

Αλαφούζος, Σαμαράς και Φερέιρα θα τα πουν μέσα στην εβδομάδα για την οργάνωση του τμήματος σκάουτινγκ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Πριν καλά καλά αναλάβει η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» τα ηνία του «τριφυλλιού» ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισημάνει την αναγκαιότητα οι «πράσινοι» να στηριχθούν στα δικά τους... παιδιά. Αυτά δηλαδή που προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίες άλλωστε εδώ και χρόνια φημίζονται για την δουλειά που κάνουν. Μόνο που αυτή θα πρέπει να γίνει σε πιο στέρεες βάσεις. Κάτι άλλωστε που επιτάσσει η νέα τάξη πραγμάτων στον οικονομικό τομέα, όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά στις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ πριν από λίγο καιρό είχε μία πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Σαμαρά για αυτό το θέμα, με τον υπεύθυνο των ακαδημιών του «τριφυλλιού» να του αναλύει το πλάνο πάνω στο οποίο θα πρέπει να στηριχθούν οι «πράσινοι» προκειμένου σε λίγα χρόνια να αρχίσουν να απολαμβάνουν τους πρώτους... καρπούς.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται ωραία και εύκολα, όμως η πραγματικότητα είναι λίγο διαφορετική. Γιατί; Πολύ απλά γιατί χρειάζονται και οι ανάλογοι οικονομικοί πόροι, προκειμένου αυτό το σχέδιο να λάβει σάρκα και... οστά. Μάλιστα το χρηματικό ποσό που απαιτείται, για τα δεδομένα του Παναθηναϊκού στην παρούσα φάση, μόνο ως αξιοσέβαστο μπορεί να χαρακτηριστεί...

Ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος σε πρώτη φάση δεν παρουσιάστηκε αρνητικός. Το αντίθετο μάλιστα... Για αυτό και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση τόσο με τον Γιάννη Σαμαρά, όσο και με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα προκειμένου σιγά σιγά να αρχίσουν να μπαίνουν οι βάσεις του σχεδίου, που προβλέπει την δημιουργία ενός πανίσχυρου δικτύου σκάουτινγκ σε όλη την Ελλάδα, που θα έχει ως στόχο να φέρει την Παιανία ότι καλύτερο κυκλοφορεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα