Τέλος ο Πάγκαλος από Πλατανιά

Νίκος Τσιώκος
Τέλος ο Πάγκαλος από Πλατανιά

bet365

Παρελθόν από τον Πλατανιά αποτελεί ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος, με τους Χανιώτες να ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Σε σημαντική ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του προχώρησε φέτος ο Πλατανιάς ενόψει της παρθενικής του συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ και σε αυτό δε χωράει ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος. Ο παίκτης δε βρίσκεται στα πλάνα του Γιάννη Χατζηνικολάου και οι Χανιώτες ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Πάγκαλο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Ανακοίνωση για λεωφορεία

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσης, ότι τα λεωφορεία, που θα μεταφέρουν τους φιλάθλους της ομάδας στο Ηράκλειο θα αναχωρήσουν στις 14:00, με δεδομένο ότι ο Πλατανιάς θα δώσει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα του στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η σχετική ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ανακοινώνει ότι τα λεωφορεία, με προορισμό το Ηράκλειο, για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα αναχωρήσουν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, στις 14.00, από την πλατεία του Πλατανιά και από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, στα Χανιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα