Τελειώνει του Κατσικοκέρη

Τελειώνει του Κατσικοκέρη

bet365

Την φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Κατσικοκέρης, που αν και βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του ΟΦΗ, οι απαιτήσεις του Εργοτέλη χάλασαν την μεταγραφή και ο νεαρός επιθετικός θα γίνει κάτοικος Αθηνών.

Ακόμα ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα τον ΟΦΗ φαίνεται να χάνεται, με τον Κατσικοκέρη να καταλήγει όπως όλα δείχνουν στην ΑΕΚ, δίνοντας έτσι συνέχεια στην άτυπη κόντρα τον δύο ομάδων στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Οι δύο κιτρινόμαυρες ΠΑΕ φαίνεται να έχουν δώσει τα χέρια για τον νεαρό επιθετικό, με τον Δικέφαλο να προσφέρει 150.000 ευρώ, δηλαδή 50.000 περισσότερα από την προσφορά που έκανε πριν λίγο καιρό η ομάδα του ΟΦΗ.

Η ΑΕΚ έτσι παίρνει εκδίκηση για την «κλοπή» του Κουτσιανικούλη, που ενώ τον περίμεναν στα Σπάτα αυτός έκλεισε στον ΟΦΗ. Αυτές δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις παικτών που βρέθηκαν ανάμεσα στους δύο συλλόγου, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ιωαννίδη, που τελικά παρέμεινε στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα