Βερόν: «Έμεινα γιατί έδειξαν πως με ήθελαν»

Βερόν: «Έμεινα γιατί έδειξαν πως με ήθελαν»

Gazzetta team
Βερόν: «Έμεινα γιατί έδειξαν πως με ήθελαν»

bet365

Ο τρόπος που οι άνθρωποι του ΟΦΗ έδειξαν στον Ματίας Βερόν το πόσο τον ήθελαν, μέτρησε για να πάρει την απόφαση να παραμείνει στους Κρητικούς.

Ο 31χρονος μέσος μιλώντας Athletic radio ανέφερε σχετικά:

Για την παραμονή του στον ΟΦΗ: «Είμαι πολύ χαρούμενος από αυτήν την εξέλιξη και μέτρησε πολύ ότι η ομάδα ήθελε πολύ να με κρατήσει και μου το έδειξε σε όλες τις συναντήσεις που είχαμε. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ μου το έδειξαν με την συμπεριφορά τους και αυτό με έκανε να πάρω την απόφαση μου ακόμα πιο εύκολα».

Για το γεγονός ότι αποδέχτηκε μείωση αποδοχών: «Το οικονομικό θέμα δεν ήταν αυτό που εξέτασα πρώτα από όλα. Έχω δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον κόσμο του ΟΦΗ, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση της οικογένειας μου που ήθελε να παραμείνει στο Ηράκλειο. Αυτός ο λόγος έπαιξε καθοριστικό ρόλο κατά την διάρκεια των συζητήσεων που είχα με την ομάδα».

Για τη νέα περίοδο: «Γνωρίζω ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη χρονιά και είναι μια εντελώς διαφορετική ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη σαιζόν. Όμως αυτό το γεγονός αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες για να μεταφέρουμε τις γνώσεις μας στους νεότερους. Υπάρχουν νεαροί παίκτες με ικανότητα και αξία και εκτιμώ ότι αν δουλέψουμε αρκετά και σωστά τότε μπορούμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα. Νιώθω σαν μεγάλος αδερφός ή "πατέρας" αυτών των νεαρών ποδοσφαιριστών».

Τέλος, για το αν θα είναι έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα: «Σίγουρα, έχω χάσει κάποιες προπονήσεις και μπορεί να μην είμαι στο επιθυμητό επίπεδο όμως υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος. Το αν θα αγωνιστώ είναι θέμα του προπονητή καθώς εκείνος είναι ο κατάλληλος για να κρίνει αν θα παίξω και πως θα παραταχθεί η ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα