Ανάλογα τον αντίπαλο και η τιμή στον Λεβαδειακό!

Φώτης Καρακούσης
Ανάλογα τον αντίπαλο και η τιμή στον Λεβαδειακό!

bet365

Τις κατώτερες τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν την περίοδο 2012-13 ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, με το ύψους τους να έχουν να κάνουν με τον αντίπαλο. Με ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ το λιγότερο που θα πρέπει να πληρώσει κάποιος είναι 30 ευρώ.

Στην δεύτερη ομάδα ακολουθούν οι ΠΑΟΚ, Άρης, Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, όπου όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Λεβαδειακού με τους συγκεκριμένους συλλόγους θα πρέπει να δώσει το λιγότερο 20 ευρώ, ενώ για όλες τις άλλες η κατώτερη τιμή εισιτηρίου θα είναι τα 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λεβαδειακού έχει ως εξής: «Υπενθυμίζεται ότι οι κατώτερες τιμές των εισιτηρίων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 είναι οι ακόλουθες:

Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ : 30 Ευρώ

Με ΠΑΟΚ, Άρη, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης : 20 Ευρώ

Με τις υπόλοιπες ομάδες : 15 Ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα