«Ναυαγεί» του Μαγκντί στην ΑΕΚ

«Ναυαγεί» του Μαγκντί στην ΑΕΚ

Gazzetta team
«Ναυαγεί» του Μαγκντί στην ΑΕΚ

bet365

Στο κενό φαίνεται ότι πέφτει η υπόθεση του Μανγκντί για την ΑΕΚ, αφού η καθυστέρηση στην έκδοση της βίζας του για να έρθει στην Ελλάδα, οδηγεί τον Βαγγέλη Βλάχο σε άλλες λύσεις.

Μπορεί ο Αιγύπτιος να ήταν με την... βαλίτσα στο χέρι για να ταξιδέψει με προορισμό την χώρα μας, αυτό ωστόσο δεν θα συμβεί τελικά όπως όλα δείχνουν. Ο παίκτης που άρεσε στους ανθρώπους της Ένωσης και είχε «προκριθεί» για τον μέσο που αναζητούν, επρόκειτο να δοκιμαστεί από τον Βλάχο, ο οποίος διατηρούσε κάποιες επιφυλάξεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Μάλιστα τα είχε βρει σε όλα με τους ιθύνοντες του συλλόγου και το μόνο που περίμενε ήταν να εκδοθεί η βίζα του, ώστε να μπορέσει εν συνεχεία να έρθει στην Αθήνα. Αυτό ωστόσο θα καθυστερούσε να συμβεί, αφού δεν επρόκειτο να γίνει νωρίτερα από τις 17 με 23 Αυγούστου, λίγο πριν δηλαδή την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο άκουσμα της είδησης οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έβαλαν αυτομάτως την υπόθεση στο «συρτάρι», αφού δεν μπορούσαν να περιμένουν τον πρώην μέσο του Ατρομήτου, μιας κι έχει ήδη πάει πολύ πίσω ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα