Θέλει δουλειά ο ΟΦΗ, πιο έτοιμος ο Εργοτέλης

Θέλει δουλειά ο ΟΦΗ, πιο έτοιμος ο Εργοτέλης

Νίκος Τσιώκος
Θέλει δουλειά ο ΟΦΗ, πιο έτοιμος ο Εργοτέλης

bet365

Ο Εργοτέλης ήταν ο νικητής στο σημερινό φιλικό με τον ΟΦΗ (0-2 στο ΒΑΚ), με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν πιο έτοιμοι και τους Ομιλίτες ότι θέλουν ακόμα δουλειά. Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου τα γκολ.

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν, που θα τους βρει σε Σούπερ Λιγκ και Football League, αντίστοιχα, έδωσαν σήμερα ΟΦΗ και Εργοτέλης στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Οι προπονητές των δυο ομάδων έβγαλαν τα πρώτα τους συμπεράσματα, όποια κι αν ήταν αυτά, με τους «κιτρινόμαυρους» να δείχνουν ότι είναι πιο έτοιμοι από τους Ομιλίτες.

Άλλωστε, στον ΟΦΗ καθυστέρησε να ξεκινήσει και η προετοιμασία λόγω των πολλών προβλημάτων. Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς και πήραν τη νίκη με 0-2 χάρη στα γκολ των Κατσικοκέρη και Ευαγγέλου. Από πλευράς γηπεδούχων, υπήρξαν κάποια καλά διαστήματα, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Μπανούση να βλέπει τον Καβουσάκη να αποκρούει με τα πόδια.

Ωστόσο, φάνηκε ότι ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ακόμα πολλή δουλειά, ώστε να έχει έτοιμη την ομάδα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όσον αφορά την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς, να σημειωθεί ότι και σήμερα βρέθηκε στο ΒΑΚ για να προπονηθεί μόνος του, ενώ εκτός ήταν οι τραυματίες Μπούρμπος και Καμπάνταης. Τέλος, με τη φανέλα του Εργοτέλη αγωνίστηκε και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Σόουζα, Δαλκίδης, Ζαχαράκης, Βάντο, Παπαδιός, Χατζηκοσμάς, Ζορμπάς, Μωρϊτης, Ροβύθης, Μπανούσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Αγριμάκης, Κολιακουδάκης, Τζορμπατζίδης, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Χατζηκοσμάς, Βιτώρος, Ανωγειαννάκης, Μπανούσης, Νύκταρης, Καλογρίδης, Βάντο.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Καβουσάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κατσικοκέρης, Χαντί, Τζανακάκης, Πρωτογεράκης, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Ρέντζας.

Αγωνίστηκαν και οι: Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Κατσικοκέρης, Μπουρσέλης, Κουτσιανικούλης, Κούτρι, Κοζορώνης, Ρέντζας, Ουέλιγκτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα