«Καλοβλέπουν» Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ

«Καλοβλέπουν» Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ

Gazzetta team
«Καλοβλέπουν» Κουτσιανικούλη στον ΟΦΗ

bet365

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θεωρείται εξαιρετική περίπτωση από τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επίθεσης, αφού είναι κάτω από 24 ετών και έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη και του ΠΑΟΚ πήγε στη Χαλ για να δοκιμαστεί, ωστόσο επέστρεψε και ο Νίκος Μαχλάς τον προσέγγισε, βλέποντας ότι αποτελεί μία εξαιρετική λύση για τα δεδομένα της ομάδας και τους περιορισμούς στις μεταγραφές. Το επιθετικό κομμάτι άλλωστε χρειάζεται ενίσχυση και ο «Κούτσια» έχει κάποια χαρακτηριστικά που μπορούν να βοηθήσουν τους Κρητικούς.

Ιδανική θεωρεί την περίπτωσή του και ο Νίκος Αναστόπουλος, ωστόσο το μεγάλο πρόβλημα παρουσιάζεται στο οικονομικό. Ο ΟΦΗ δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του και θα προσπαθήσει να τον πείσει να υπογράψει με λιγότερα, έχοντας όμως πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του «Αναστό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα