Θέλει να μείνει ο Τοτσέ!

Θέλει να μείνει ο Τοτσέ!

Gazzetta team
Θέλει να μείνει ο Τοτσέ!

bet365

Ο Χοσέ Τοτσέ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αφού τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του περνάνε καλά στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, ανέφερε στο περιβάλλον του πως δεν θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη: «Ξέρω ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά και είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα. Όμως θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και του χρόνου. Παίζω σε ένα μεγάλο κλαμπ, περνάμε καλά στην Ελλάδα κι εγώ και η γυναίκα και θέλω να συνεχίσω. Δεν έχω στο μυαλό μου προς το παρόν την επιστροφή στην Ισπανία».

Ο 29χρονος στράικερ πέτυχε 11 γκολ με το τριφύλλι στο στήθος και είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του: «Αισθάνομαι πως σε γενικές γραμμές η πρώτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό ήταν ικανοποιητική. Σίγουρα με πήγαν πίσω οι τραυματισμοί μου, όμως το φινάλε ήταν καλό. Και στόχος μου είναι να κάνω μια καλή προετοιμασία για να παρουσιαστώ πολύ καλύτερος στην επόμενη χρονιά», είπε στο περιβάλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα