Ελλιπής ο φάκελος του Πανιωνίου

Νίκος Τσιώκος
Ελλιπής ο φάκελος του Πανιωνίου

bet365

Ελλιπής παρουσιάστηκε ο φάκελος του Πανιωνίου, καθώς δεν έχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, με την εισήγηση της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ να είναι αρνητική.

Το πρώτο «όχι» πήρε ο Πανιώνιος από την ΕΠΟ, καθώς ο φάκελος που παρουσίασαν οι «κυανέρυθροι» ήταν ελλιπής. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε πως δεν είχε ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, με την εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής να είναι αρνητική.

Ωστόσο, η οριστική απόφαση αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή, με τους ανθρώπους του συλλόγου της Νέας Σμύρνης να βλέπουν πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι. Πάντως, ο Ιστορικός φέρεται να έχει τακτοποιήσει τις όποιες οφειλές υπήρχαν, ενώ θα προσφύγει στη δευτεροβάθμια επιτροπή αν παραμείνει η απόφαση αυτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα